„FC Barcelona“ ekipai pralaimėjęs „Žalgiris“ baigė sezoną Eurolygoje (VIDEO) 27

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai baigė savo pasirodymą šio sezono Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai trečiosiose ketvirtfinalio serijos rungtynėse rezultatu 66:77 (10:13, 16:16, 22:32, 18:16) nusileido „FC Barcelona“ komandai.

Edgaras Ulanovas susitikimą pradėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, bet nerezultatyvios pirmos septynios kėlinio minutės sėkmingesnės buvo varžovams – 3:13. Metimą iš po krepšio įmetė Kevarriusas Hayesas, penkis taškus iš eilės surinko Tomas Dimša, o varžovai per likusį laiką taškų nepelnė – 10:13.

Vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo Ignas Brazdeikis, Lukas Lekavičius smeigė tritaškį iš kampo, dvitaškį iš po krepšio įvertė Laurynas Birutis, o T.Dimša dar vieną ataką užbaigė dvitaškiu su pražanga – 20:17. L.Birutis surinko keturis taškus iš eilės, kelias minutes trukusį taškų badą nutraukė Arno Butkevičiaus dvitaškis, bet po dviejų kėlinių vis dar teko vytis varžovus – 26:29.

Po du taškus baudos aikštelėje surinko L.Birutis, L.Lekavičius ir A.Butkevičius, bet svečiai vėl atitolo – 32:41. Isaiah Tayloras surinko šešis taškus, vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo K.Hayesas, reidą po krepšiu surengė Achille Polonara, I.Brazdeikis ir A.Butkevičius taškus rinko baudų metimais, o su kėlinio sirena iš toli pataikė L.Lekavičius – 48:61.

Penkis taškus pelnė E.Ulanovas, metimu iš po krepšio pasižymėjo L.Birutis (55:61), bet „FC Barcelona“ greit atstatė savo pranašumą – 55:68. Du taškus pelnė L.Birutis, keturis surinko I.Brazdeikis, dar penkis įsirašė E.Ulanovas, bet pakeisti rungtynių baigties jau nepavyko – 66:77.

„Žalgiris“: E.Ulanovas 13 (9 atk. kam.), L.Birutis 12 (5 atk. kam.), L.Lekavičius 8, T.Dimša 8 (2 per. kam.), I.Brazdeikis 7, A.Butkevičius 6, I.Tayloras 6 (2 per. kam.), K.Hayesas 4, A.Polonara 2 (5 atk. kam., 2 per.kam.), R.Šmitas 0.

„FC Barcelona“: T.Satoransky 14, J.Vesely 14, M.Tobey 13, R.Jokubaitis 11.

Komentarai

  1. Opa

    Aciu dievui kad baige turnyra

  2. BBD meras

    Nu ne lygios jėgelės – bluselės ir dramblio. Šiaip ar taip ši žalia bluselė užėmė 7 vietą iš 18, palikdama už nugaros daug finasiškai pajėgesnes komandas. Sveikinimai!

  3. Zalgiris

    Vien su Lietuviais nelaimesi pries Barca Smits Brazdeikio truko perdege daug nepataikytu metimu klaidos Teiseju sprendimai emocijos Barca meistriskumu laimejo Nors ir nezaide gerai bet Fantastikas sezonas ir taip daug nuveike patekdami I top 8

  4. Maksvytis

    Astuntokas zaide pries devintoka desimtoka

  5. Zaliabalta

    Gražiai žaidė,nors ir daug prametė, bet užkūrė atmosfera 3000✨🔥🔥🔥✨💚🤍💚 Nenusiminti reikia nes ir taip esam top 8

  6. Darius

    visas jegas idejo i antras rungtynes, siandien jau pritruko smarves. Smitas taip ir pramiegojo serija. Rungtynes pristate moliojuno favoritas, be to, dar vis bando kube rodyti numyztas geltonai melynas spalvas, Kuo toliau, tuo liaudis tiems programavimams abejingesne, matyt moliojunas atidirbineja saibas arba siaip is prigimties asilas.

  7. :(

    Ziauriai gaila, kad serija sausai baigesi. Ir ne tik del paties rezultato, bet ir del zaidimo. Sitos paskutines sezono rungtynes namie turbut buvo vienos prasciausiu rungtyniu per visa sezona Zalgirio arenoj. Turbut tai ir nuvilia labiausiai, nes ziauriai norejosi kovos iki paskutiniu sekundziu ir nors vienos pergales kad ir vienu tasku. O dabar playoffai toks saukstas deguto viso sezono medaus statinej… Bet Saras lieka istikimas sau – zude Zalgiri budamas zaideju, nuzude ir budamas treneriu… O dar ir Jokubaicio tas igelimas, kad pries tai playoffuose budavo labai sunku, o dabar tikra atgaiva… Labai nemalonu girdeti tokius dalykus is buvusio zalgiriecio. Bet blogiausia, kad jis visiskai teisus. Uztenka prisimint kad ir praejusi sezona, kur Bayernas su visiskai avarine sudetim tampe Barcai nervus visas 5 rungtynes. Tai turbut tik irodo, kad Trinchieri yra absoliuciai elitinis treneris, o musu Kaziui dar labai daug reikia ismokt ir sitie playoffai jam yra neikainojama patirtis. O Zalgiriukui tik sekmes, nes darbas dar nebaigtas savam kieme.

  8. 709

    Popraeitu metu kracho siemet yra geras pasiekimas. O pergales playoffuose ateis su metais ir patirtim.

  9. Darius

    Idomiai rasai taip, tarsi i playofus Zalgiris patenka nuolat, tipo siemet be pergaliu, kitais metais gal irgi, o dar uz metu jau imsim. Nezinia kada dabar Zalgiris pateks i top 8, gal kitais, o gal po 5 m. Kita syk kai pateks, is sitos komandos gali likti du zaidejai.

  10. ...

    Pažiūrėjus su kokiais žaidėjais tiek nuėjom, tai daugiau nelabai ir galima tikėtis. Gal bent šitos papildomos rungtynės leis nusipirkti kitam sezonui žaidėją bent iki lanko dametantį, nes į puolimą tiesiog graudu žiūrėti. Ir faktas, kad komanda visą sezoną daranti daugiau klaidų nei rezultatyvių perdavimų žaidžia Eurolygos Top 8 yra kažkoks kosmosas.

  11. Heyhey

    nuejo eurolygoj grazu kelia, bet paskutines rungtynes nebuvo gera pabaiga, zaide labai prastai puolime , gynyboj zaide gerai pirmoj pusej. Mano nuomone viena pergale turejo imti. TRuksta komandai metiko , bent vieno, kitam sezonui butinai reikia pirkti, uzdirbo is situ rungtyniu pasakiska suma ir butinai ja turi skirti metiko isigyjimui, kad ir Kuričiaus, nes jaskai jisai netinka , turetu buti paleistas.

  12. Saulius

    Buvo geras sezonas Eurolygoje

  13. Mariutis 😊

    Ką gi, be „Chaplino blusos“ Evantso dar… Na, Sveikiname ! Tiek tos, pralaimėjome, na ne 18 vietoje ar 21 dar išviso. Maksvycio laukia ar tik ne „2asis Garastas“ pavadinimas ? Ulanovas nerealiai pavardė. Kadai dzūkai jau „Uslanovas“ buvo bepradedą linciuoti. „Uslanas“ dzukiskai „suolelis, suoliukas“ 13 taškų tai ne 2ar4, ir dar su Barsa… Bet kokiu atveju „Žalgiris“ reiškia „Pergalė“ ! Subusima Vytauto Didžiojo Liepos 15 t.p. visus. Kaip kasjau senokai švenčia Saulės Dieną . Ir Žalgirio pavadinimo t.p. gal Priežastis 😊

  14. Mariutis 😊

    Na, apie Chaplino blusą, VISIEMS NUOTAIKAI: CHaplino „The Kid“ kadrų yra – patikekite ! 😂
    Lyg šiame net per saviĘtus nerodytame filme yra scena, kur blusą seka akimis chaplinas . Panašu į Evantsa, gal ir priežastis baisios traumos šuoliai iš vietos po 3m Ar su Monaku naujametiniaime ma če 🙁
    O t.p. ir visų pasekmių. Na, ŠAUNUOLIS ! Pasidalinkite filmų su kitais. Po tokiosbaigties visvien reikia ko šaunaus nuotaikai. Tikrai net po Žalgirio pralaimėjimo savo Arenoje turėtų padėti. Mane po tokių dalykų apatija savaitei ištinka. Kausto kažkaip,nieko negaliu veikti, bludiju iš kampo į kampą. „Gal ledų, o gal alaus ? O gal paprasčiausiai šiukšles išnešti …“ Kažkaip nuotaika pagulėti lovoje tuo pat metu ir duše nusaudyti… Na, visvien , sezonas, palyginus – SUPER ! Laukiame rudens… Žiūrime The Jis sau. Gal 4x žiurejau,visvien tam tikruose momentuose neišsitveriu. Pats geriausias iš Chaplino . Na suprantame, kitiems metams jau neviltis negresia 🐸 VALIO !!!

  15. To Darius

    Ne vėliavos spalvos numyžtos, o tavo smegeninėje myžalai vietoj smegenų!

  16. Mariutis 😊

    Manau, kokią sezono užbaigimo šventę kažkaip pasidarius ŽA. Kad ir ištikimiausiems pasirungti su Savo Komanda baudų, 3taskių metyme,po to gerai atšvęsti ir užbaigti visą ši šaunu sezoną mazorinemis natomis. Na, ištikimieji žaliaveidziai ! 🐸 Pirmyn ! Faktas,kad abonementui turėtojas nebent į aikštelę. Kaži, ar ne 10.000 ? Gal daugiau ?! O jei visi prievieno kašio po bauda, prie kito po 3taškį pamėginti ? Nepataikė atkrito…. Gal rasis komanda 5minutėm sužaisti su savo numylėtiniais ? Ar kėlinuka kokį. Na,kažko reikia. Po to – šokiai dar ir su šokėjom. Na, kažką tokio, kadpadalyvauti komandai kartu su savo fanais. „Ar panašiai…“ Kažkaip neuzsibaigtu tokių vat minoru sezonas. Vis linksmesnis sezono baigiamasis taškas ! 🐸

  17. Mariutis 😊

    Ačiū ir už Darude Arenai, kaži kada Kazimiero ? Ne, ne Kazimieriškės reikia pasidaryti o Žalgirio Gegužinės, Kazimiero Kovą buvo. Iki Gegužės datraukeme, tad ir Gegužinės . Na, fanai tikrai stipriai prisidėjo, sausakimšoje tribūnos, o ir barai su TV…. Tad duokime Šventę abonementams su lengvatomis, kažkaip dovanų ir Visai Chebrai !

  18. To Mariutis

    Ot tu šelmis, Žalgirio šokėjas pašokdinti nori :D

  19. Mariutis 😊

    „Kunigo Naudą Velniai Gaudo“ į temą filmelis pramogai.. O „Kap tas kas sako…“ : Wunder-Baum tei Wunder-Baum…. 🐸

  20. Mariutis 😊

    Kaipo sezonastai superinis, bet Vardą, Graikai ir jugoslavai serbai.kroataituribūti ateičiai namie sumušti. Aiskuaipo įsibėgėjimo kieta sustabdyti sunku, bet gal gi įmanoma. Tokią priemonę gerai nuo liaudies sumasteme: po smegduobės kas dar kokių autokvepalų turim, tai į gatvę išmetam ar ant šaligatvio, bet fanus įžeisti irgi Žalgiris. Bet po išlįsti 1 kvepalai perkame,po svečiuose išloštų 2. Blogai zaiskitvalytojai darbo turės. Bet kad tik priešainepasigautų priemonės 😂

  21. Mariutis 😊

    Na, pagarbos, padėkos Šventė fanams nuo komandos – TIKRAI PEIKLAUSO . Jau kaip šiemet palaikymo tai nebent palinketume 🐸 Valio !

  22. Mariutis 😊

    Na va, ir daryk sau už 3€ studijoje „kĖbrai“ šokius. Su zmonom, su vaikigaliais, TV fanais. Vat. Simboliškai taip užsidaryti sezoną su didele privilegiją abonementas už fantastišką paramą. Tarkime su papigiaje alauskainomis tokį liaudies vakarėlį. ŽA nesutalpino, stadione vėlgi – lietus gali ištikti. Na, reiktų pagalvoti. Jo, o nepavykus sezonui , ką gi jau – uždaras vakaras komandai…. 😊
    Bet kaip šiam sezonui. Kaži, ar prasminga sukelti už Monako rungtynes teisėjus . Visvien teisėjų rungtynės,ne Monako. Priekį gatvėje prie uzkliudyto policininko ir pabučiuok dar per papus paglostęs… Krūta techninė, o ir dar 2

  23. Mariutis 😊

    O „FC“ Barselona užtat, kag Žalgirį taip suspardė galim sakyt ? Šmaikštus juokeliai,bet teisingas ! Uzsparde galim sakyt…. 🙁

  24. Mariutis 😊

    EdgĄ…. Irgi prasprogo ! Na, dabar galvoju kuo gi tas vardas kažkoks keistas krepšinyje. Kažin , na rinktinėje tai lyg nebuvo niekada Edgarui. Žalgiry irgi lyg. Svetimas LT krepšinio audrai vardas. JE, ir tenka vat nešti dvigubą pasipriešinimą. Arba gal retas vardas, tiesiog. Kaip LKL nelabai lieka laiko, tai Žalgiris ir Rinktinė kažkaip. Gal ir tik Man taip atrodo. Arvydas, Mindė buvo, Rimas, net SiĘras, Šarai, ValdemĄras, Darius, Jonas buvo Kazlauskas, Edgaras tai nebent PhR eteryje , na, šmaikstuolis muzikantas DJ…

    Taigi „The Kid“ o besirenkantiems išeiginėmis laužą tai tinginio receptas: vyniojama į kepama folija bulves, dešrelės, naudojame uždegimui norfos po 89ct „šokoladus“- presuotos su priedais kartono dulkes. 32 vnt 1 dega ne mažiau 6min uždegimui, laužo palaikymui oho ! Jo, tos realios faršo dešrelės folijoje išverda dokdie. Bet kOOOkios buLvės iškepa !!! Reik pasidaryti kiek žarijų pradžiai, ten sumesti ir uždengti žarijomids, toliau sau kūrenti laužą, jei kultą darome ne iš maisto, o iš jo kito . Skanaus !

  25. Mariutis 😊

    Ugnies „Šokoladas“ „Pro Flame“ ! Ne , ne tas brangesnis… 🐸👍
    ŽALGIRIS !!!

  26. Mariutis 😊

    Ką Norfa ? Mano turistavimo bazė yra galim sakyt Varėnos raj., Ten prie Senųjų Norfa , na idealas parduotuvė. Dar ir Alytuje laikosi l.gerai stiliuje, na, Kaune vidutiniškai, KlĄipėdoje, beje, dėl partinio personalo tai visiškas š. Tokiu keiksmažodžių išgavo Stoties Norfa Klp,…. O kuo pasižymi tai netirstai žmonių, skirtingai nuo maximų, kas irgi tolygi parduotuvė. Tiesiog, pelnyta reklama Alytaus ir Varėnos (kaip keista) Norfoms. Mėsos produkcija visiškai aukštumoje. Nesigilinsime, bet Klp tai nebent išvaikyti pardavėjas iš stoties Norfos. Antonimas Alytaus ir Varėnos Norfoms. Palinkesime pasekti Dzūkų pavyzdžių net ir Kaunui šiuo atveju. A, Druskininkai…. Na , lyg Kauno Norfa. Galų gale jau į lankas .. „Pro Flame“, golfą , bulvės, tikros dešrelės… Grilis tai Grilis, bet padėk tu tų bulvių prie mėsytes: Vat !!! Lai Vat !!! 😘🐸🥲

  27. ar

    pagėręs ar parūkęs ko tai?