Žalgiriečiai aplankė „Žalgiris – Tavo mokykloje“ projekto nugalėtojus (VIDEO) 0

Kartu su „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono pabaiga baigėsi ir jau tryliktą sezoną vykęs „Žalgiris – Tavo mokykloje“ projektas.

Šį kartą pagrindinį prizą, žalgiriečių vizitą mokslo metų pabaigoje, laimėjo Kauno Juozo Grušo meno gimnazija, atkaklioje kovoje vos 19 taškų persvara įveikusi Druskininkų „Saulės“ pagrindinę mokyklą.

Anksčiau ketvirtfinalio seriją užbaigę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai projekto nugalėtojams dovaną jau įteikė ir savo apsilankymu pradžiugino projekto nugalėtojų vardą į Kauno miestą sugrąžinusios mokyklos auklėtinius.

„Jaučiuosi gerai. Mokykla buvo gerai pasiruošusi, mus šiltai priėmė. Tai yra mūsų padėka už jų sunkų darbą visos sezono metu, kadangi jie aktyviausiai mus palaikė LKL rungtynėse. Smagu ir dėl to, kad šį projektą po pertraukos laimėjo Kauno mokykla“, – „Žalgiris TV“ pasakojo komandos kapitonas Edgaras Ulanovas.

Į Kauno Juozo Grušo meno gimnaziją nuvykę žalgiriečiai bendravo su mokyklos auklėtiniais, stebėjo jų paruoštus pasirodymus ir dalyvavo specialiose užduotyse.

„Šie vaikai turi labai daug aistros „Žalgiriui“, man patinka matyti tai jų akyse. Jie ateina mūsų palaikyti, visi pasipuošę atributika. Šiandien čia buvo labai smagu“, – sakė geros nuotaikos nestokojęs Kevarriusas Hayesas.

Už aktyvų palaikymą viso sezono projekto dalyviams dėkojo ir komandos vyr. treneris Kazys Maksvytis, papasakojęs ir apie specialų savo trofėjų kambarį namuose.

„Gavome ir dovanų, susitikome su savo fanais. Šita mokykla buvo aktyviausia, todėl nusipelnė mūsų dėmesio. Namuose turiu specialų darbo ir trofėjų kambarį, kuriame laikau dovanas, medalius, įsimintinesnes nuotraukas“, – pasakojo specialistas.

Projekte „Žalgiris – Tavo mokykloje“ šiemet dalyvavo beveik 50 mokyklų iš įvairių Lietuvos kampelių, kurių auklėtiniai viso sezono metu aktyviai lankėsi Eurolygos ir „Betsafe-LKL“ rungtynėse ir rinko taškus.

Komentarai