Panevėžiečius sutriuškinęs „Žalgiris“ keliauja į „Betsafe-LKL“ finalą (VIDEO) 14

„Betsafe-LKL“ pusfinalio serija baigėsi Kauno „Žalgirio“ komandos pergale. Sekmadienį žalgiriečiai išvykoje nugalėjo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipą 95:66 (18:18, 26:13, 26:18, 25:17), laimėjo seriją 3:1 ir birželio 1 d., ketvirtadienį, „Žalgirio“ arenoje sužais pirmąsias finalo rungtynes, į kurias jau startavo bilietų prekyba.

Susitikimo pradžioje dvitaškius sumetė Edgaras Ulanovas, Isaiah Tayloras, Arnas Butkevičius pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, o keturis taškus surinko Ignas Brazdeikis – 11:10. I.Tayloras taikliai metė iš toli, o Kevarriusas Hayesas kėlinuką užbaigė keturiais taškais iš eilės – 18:18.

Du tritaškius smeigė ir dvitaškį pridėjo Tyleris Cavanaugh, dar keturis taškus surinko K.Hayesas ir kauniečiai tolo – 30:22. E.Ulanovas ir Laurynas Birutis sumetė po du baudų metimus, keturis taškus pridėjo Tomas Dimša, o Lukas Lekavičius smeigė du tritaškius – 44:31.

L.Lekavičius įmetė ir dvitaškį, o E.Ulanovas ir T.Cavanaugh pataikė po du tritaškius – 58:37. E.Ulanovas smeigė dar vieną tritaškį, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo Rolandas Šmitas, o L.Birutis,  L.Lekavičius ir R.Šmitas taškus rinko baudų metimais – 70:49.

Ketvirtajame kėlinyje žalgiriečiai užbaigė reikalus. Po šešis taškus rinko I.Tayloras ir K.Hayesas, taip pat pasižymėjo E.Ulanovas ir T.Cavanaugh, o iš toli pataikė L.Lekavičius, Karolis Lukošiūnas ir 20-ąjį gimtadienį šventęs Liutauras Lelevičius – 95:66.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 16 (4 rez. perd.), E.Ulanovas 15, K.Hayesas 14 (10 atk. kam., 2 per. kam.), L.Lekavičius 13 (5 rez. perd.), I.Tayloras 11 (5 rez. perd.), L.Birutis 5, I.Brazdeikis 4, T.Dimša 4, R.Šmitas 4, A.Butkevičius 3, K.Lukošiūnas 3, L.Lelevičius 3.

„7bet-Lietkabelis“: J.Morrisas 13, G.Orelikas 9.

Komentarai

  1. Trojus

    Šiandien mačiau tikrą Žalgirį. Valio.

  2. 709

    Su pergale ir patekimu i finala.

  3. Zalgiris

    😀 Nu ka dabar visi Kritikai Pakeisit nuomone apie Zalgirio zaidima

  4. 709

    Kaip Zalgirio sirgaliui man norejosi sios pergales penktadieni Kaune savo arenoje.

  5. Zalgiris

    Bravo va toki Zalgiri turim matit Lietkabelis uzgavo Zalgirio ambicijas puikiai Zalgiris pataike tritaskius geru procentu ir kamuoliai puikiai ejosi

  6. Zalgiris

    Puikia serija zaidzia Atsigaves Tayler Cavanagh ir Kevarrius Hayes motyvacijos pilnas energyjos Ule ant tritaskiu💚🤍👊🔥🏆

  7. Aha

    Nu ką, pasirodo slunkiai kai nori tai gali sužaist. Juk jiems patiems daug smagiau taip žaisti ir mums žiūrėti. Tik dabar klausimas, kurį Žalgirį matysim finale. Ar tą tingintį, užsimiegojusį ir nemotyvuotą, ar tą bėgantį ir besiginantį ?

  8. Zalgiris

    Zalgiris surakino Lietkabelio gynyba uzdare tritaskius Zalgirio puikus pataikymas 13 /22 Tritaskiu 59%🔥👊🏀💚🤍

  9. Zalgiris

    Zurnalistas Ar tai buvo geriausios Zalgirio runktynes nuo antro maco Barcelonoje. Galbut

  10. Zalgiris

    Puikiai suveike Maksvycio pokalbis ir Brazdeikis jau zaide daugiau minuciu Ar tikites jo didesnio indelio finale Tikiuosi jis gavo sansa ir isnaudojo Kaip kiekvienas jaunas zaidejas jis runktyniavo banguotai

  11. Darius

    bet is kur toks Brazdeikio nenoras zaisti ? Visi sukovojo, o tas vel praatostogavo. Vyt lauk be kalbu.

  12. Zalgiris

    Reik tiketis Brazdeikio indelio Finale kokios svarbos finalas 🏆💚🤍👊

  13. Žalgiris pirmyn

    žalia balta kaip sakoma

  14. Zalgiris

    Gera vel grizti I finalus puikiai sureguota po pralaimejimo Kaune ir puikios runktynes atidirbant gynyboje uzdarant Lietkabelio tritaskius. Motyvacija pilna energyja