„Žalgirio“ šokėjos atidaro vasaros sezoną „Žalgirio“ arenos baseine 0

Pasibaigus įtemptam krepšinio sezonui poilsio nusipelnė ne tik Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, bet ir juos palaikiusios bei per visas namų rungtynes sirgalių akis džiuginusios „Žalgirio“ šokėjos. Jos susirinko pailsėti ir gerai praleisti laiko „Žalgirio“ arenos baseine, kur drauge mėgavosi vandens ir pirčių malonumais.

Merginos buvo pirmosios, kurios išbandė naujai įkurtą lauko poilsio zoną su lauko krėslais ir nuostabiu vaizdu į Nemuno salą. Nuo šiol lepintis saulės voniomis čia galės visi „Žalgirio“ arenos baseino lankytojai.

Birželio 12 – liepos 28 d. „Žalgirio“ arenos baseine paskelbtas vasaros sezonas, kurio metu atsirado darbo laiko ir tvarkos pokyčių bei naujovių. Visų pirma, vasaros metu, apsilankymo baseine trukmė – neribota (įprastai apsilankymas trukdavo 3 val.), tad lankytojai galės nevaržomai mėgautis baseino teikiamomis paslaugomis.

Be to, šiuo laikotarpiu vyksta speciali akcija: vienkartiniams suaugusiojo ir šeimos (2 suaugę +2 vaikai iki 17 m.) bilietams, galiojantiems darbo dienomis nuo 17.00 val., savaitgaliais bei švenčių dienomis, taikoma – 20 proc. nuolaida su kodu: VASARA20. Bilietus galite įsigyti čia: bit.ly/3qyXwib.

Dar viena vasaros naujiena – ką tik startavęs, būsimų mamyčių labai lauktas grupinis užsiėmimas – „MasterMama nėščiųjų treniruotė“, kurią veda šios metodikos kūrėja Gerda Danylaitė. Užsiėmimas orientuotas į nėščių moterų sveikatos stiprinimą bei pasiruošimą sklandžiam gimdymui.

Džiaugtis gali ne tik būsimos mamytės, bet jau ir esami tėveliai, nes birželio-liepos mėnesiais „Žalgirio“ arenos baseine vyksta „Žalgirio“ plaukimo akademijos organizuojama vaikų vasaros stovykla „Žalgirio nuotykių sala“, į kurią kviečiami 6–14 m. vaikai.

Stovyklautojai dalyvaus plaukimo treniruotėse, susipažins su Žalgiriniu, išbandys savo taiklumą žaisdami krepšinį „Žalgirio“ treniruočių salėje bei mokinsis šokių su „Žalgirio“ šokėjomis. Taip pat vaikai čia įgis naudingų žinių apie saugų elgesį vandenyje, susipažins su skirtingų profesijų atstovais (ugniagesiais, karininkais) bei žymiais žmonėmis, ugdys kūrybiškumą rankdarbių dirbtuvėlėse ir kt. Daugiau informacijos apie stovyklą bei registracijos formą rasite čia: bit.ly/3IQUwUm.

Svarbu paminėti, jog vasaros sezono metu, darbo dienomis baseinas dirbs 6.00–21.00 val., o savaitgaliais – 9.00–19.00 val. Veiks 4 pirtys: „turkiška“, žematemperatūrė, su garo generatoriumi ir sauna (pirtys kiekvieną savaitę rotuos pagal iš anksto numatytą tvarkaraštį). Sekmadieniais nuo 16 val. baseino lankytojai kviečiami į nemokamas „Pirties kelio“ edukacijas, kurių metu veiks visos 11 pirčių. Daugiau informacijos apie vasaros sezono pokyčius baseine rasite čia: bit.ly/3MX4lS3.

Komentarai