„Mic‘d UP“ su I.Brazdeikiu – „Žalgiris“ žengiantis koja kojon su „Lietuva“ ir noras žaisti 8

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai išlaikė du pirmuosius ikisezoninių rungtynių išbandymus. Pastarojoje dvikovoje, vykusioje trečiadienį su Rygos VEF ekipa, žalgiriečius nuo atsarginių žaidėjų suolo palaikė ir po pasaulio taurės turnyro kovų sugrįžę Tomas Dimša ir Ignas Brazdeikis.

I.Brazdeikis rungtynių metu segėjo mikrofoną, kuris padėjo užfiksuoti susitikimo užkulisius, nugulusius į „Žalgiris Insider“ prenumeratorių laidų rubriką „Mic‘d UP“.

Rungtynėse su VEF nežaidęs I.Brazdeikis dar prieš išmetant ginčo kamuolį kartu su T.Dimša juokavo, kad per tradicinį šūkį žaidėjams sudėjus rankas „Mes už „Žalgirį“!“ kartais mintyse suskamba ir Lietuvos vardas.

„Pirmas dvi treniruočių stovyklos savaites su Lietuvos rinktine visada sakydavau „Mes už „Žalgirį“!“. Visada. Dabar jau noriu sakyti „Mes už „Lietuvą“!“, – šypsojosi I.Brazdeikis.

I.Brazdeikis prie komandos šį savaitgalį pirmose oficialiose žalgiriečių rungtynėse Klaipėdoje su „Gargždais“ dar neprisijungs dėl nedidelės kelio traumos. Rungtynėse su VEF ant atsarginių suolo šalia komandos vadovo Mindaugo Kvedaro sėdėjęs žalgirietis tvirtino, kad jau nori žaisti.

„Jau pasiilgau galimybės žaisti, kai matau žaidžiančius vyrukus“, – tikino žaidėjas.

Visus rungtynių užkulisius, įrašytus prie I.Brazdeikio prisegto mikrofono, jau dabar gali pamatyti visi „Žalgiris Insider“ prenumeratoriai.

Komentarai

  1. Klausimas

    kinų išmintis sako, kad pasaulį valdo simboliai, o Žalgiris gerą logonpakeitė šūdinu. Ant aprangos prisiuvi juodas juostas, o namų aikštelę apskritai išniekino. Todėl man įdomu, negi jie po viso šito tikisi sėkmės ? Kaip manote, kiek bus pergalių eurolygoje ? Ir kiek sold outų ?

  2. Zombis paršiukas to Klausimas

    Tau laikas pas baltus chalatus,kol ne vělu? Žinai ka sako Lietuviška išmintis.Kada kvailas žmogus pajunta laisvę, kada jis gali kalbėti, ką tik nori, jis tampa pats sau autoritetas. Jam nereikalingi nei pavyzdžiai, nei patirtis, nei žinios, nes viską žino pats. (Aktorius Valentinas Masalskis)

  3. Klausimas

    kam kur eiti laikas pamatysime.

  4. Paršiukui

    Gerai pasivadinai, nes man kyla įtarimas, kad tikrai esi 4 kartus paskiepytas, seimą ir vyriausybę mylintis, žodžio laisvės nekenčiantis zombis

  5. Zombis paršiukas to Paršiukui

    Marmalo nesileidau ir nesileisiu. Myliu savo gimtine bet ne vyriausybe. Apie laisve viskas buvo parašyta, kitam komentare. Jai tu bukas klounas, ne mano běda.

  6. Darius

    parše, tai tau patinka tai, ką dabar su Žalgiriu daro ? Fanai protestuodami parašė peticiją, o vadovai atsakydami pasiuntė ant 3 raidžių. Paėmė pampersą, apipaišė ir numetė mums, dabar čia bus komandos logo. Apranga su juodomis juostomis neduok dieve, ant parketo dvitaškio zona balta, akį rėžia. Bet paršui tinka.
    Nepamiršk, parše, kad nors fanai nevadovauja Žalgiriu, bet būtent fanai didžiąja dalimi jį išlaiko , bet kažkas ten baltuosiuose kabinetuose labai stipriei užsimiršo ir pradėjo spjaudyti į tą ranką, kuri juos maitina.

  7. Zombis paršiukas to Dariuk

    Ar jus tarp eilučiu nemokat skaityti? Kaip iš durhatos tikrai. Tai Blt Siulikit,siulikit, o ne lokit i dangu ir klavišus daužykit. Tas logo daug kam nepatinka. Man nusiperst ant tu juostu baltu, forma pakolkas neužkliuvo. Tai ka tu siulai Žalgirio del to nepalaikyti? Tai tu ir nepalaikyk ir i tave panašus. Tai ka jus čia darot, eikit ten kur logo ir juostos jum gražesněs. Sirgaliai blt

  8. Darius

    kol kas ramu, bet prasides sezonas ir is naujo logo tikrai tyciosis, nes jis to prasyte prasosi. Isivaizuok imone, kuri siulo prastesni produkta, tarkim traktorius, bet jos logo butu koks nors pvz kad ir grizlis, o konkurentai pardavinetu geresnius traktorius, bet ju logo butu sudvabalis, nes direktoriui taip grazu. Problema iskiltu ar ne ? Zalgiris ir eina tuo keliu, kad patys sudaro sau problemu. Pampersams tas logo butu neblogas, nes zaliai balti pampersai kudikiams butu jega, bet komandai toks logo tikrai zemiau plintuso. O siulyti as nieko nesiulau, kiekvienas tegu daro pagal save. Tik lygiai taip pat kaip ir tu turiu savo nuomone apie tokius, kuriems viskas tinka.