Nuo pradžių dominavę žalgiriečiai įveikė Jonavos ekipą 6

Kauno „Žalgirio“ (5-0) krepšininkai neturėjo vargo „Betsafe-LKL“ namų rungtynėse. „Žalgirio“ arenoje Kazio Maksvyčio auklėtiniai rezultatu 86:69 (27:10, 20:15, 22:20, 17:24) įveikė Jonavos „CBet“ (4-1).

Nazas Mitrou-Longas dvikovą pradėjo taikliais baudų metimais ir smeigė tritaškį, po dvitaškį pataikė Danielius Lavrinovičius ir Lukas Lekavičius, o šešis taškus surinko Laurynas Birutis – 15:5. N.Mitrou-Longas du kartus iš eilės taikliai metė iš toli, po du taškus įsirašė Arnas Butkevičius ir Dovydas Giedraitis, o Brady Manekas neklydo prie baudų metimo linijos – 27:10.

Keturiais taškais pasižymėjo Kevarriusas Hayesas, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė Keenanas Evansas, o Tomas Dimša smeigė tritaškį – 37:17. Iš po krepšio pataikė L.Birutis, L.Lekavičius surinko penkis taškus, o tritaškiu kėlinio pabaigoje pasižymėjo Nedas Montvila – 47:25.

Po pertraukos tritaškį realizavo ir D.Giedraitis, L.Birutis surinko keturis taškus, o penkiais pasižymėjo D.Lavrinovičius – 59:35. B.Manekas įsirašė tris taškus, L.Birutis dukart įdėjo iš viršaus, o T.Dimša taikliai metė iš toli – 69:45.

Penkiais taškai paskutinį ketvirtį pradėjo N.Mitrou-Longas, baudos metimą realizavo K.Hayesas, o D.Giedraitis vėl įmetė trijų taškų vertės metimą – 78:54. Metimą iš žaidimo dar pataikė N.Mitrou-Longas, L.Lekavičius pasižymėjo taikliais baudų metimais, o pergalę įtvirtino keturis taškus surinkęs B.Manekas – 86:69.

„Žalgiris“: N.Mitrou-Longas 18, L.Birutis 16 (11 atk. kam.), L.Lekavičius 9 (4 rez. perd.), B.Manekas 9 (2 per. kam.), D.Giedraitis 8 (2 per. kam.), D.Lavrinovičius 7 (6 atk. kam.), T.Dimša 6, K.Hayesas 5 (6 atk. kam.), K.Evansas 3 (5 rez. perd.), N.Montvila 3, A.Butkevičius 2 (4 rez. perd., 2 per. kam.).

„CBet“: M.Lewisas 16, T.Jogėla 13, S.Mičovičius 11.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale! Dabar geros keliones i Ispanija.

  2. Zalgiris

    Puikiai ir komanda sureagavo I nusiteikima nuo pat pradzios ir lyderius pataupius.

  3. Trojus

    Puiku. Šaunuoliai.

  4. Samb

    Aisku Jonava ne Real bet nesuprantu vieno dalyko pralaimi musu visu Zalgiriukas tai su sudais sumalam o dabar tai nors parasykit kad mes su tavim Zalgiri

  5. 💚💚💚

    Mes juk visada su „Žalgiriu“, kad ir kas būtų…😊 O vakar mūsų „Žalgiriukas“ tikrai pradžiugino – pagaliau be vargo įveikė Jonavą ir „magą“ V. Šeškų. 😉 Šaunuoliai! Yra vilties, kad šis sezonas LKL mums bus lengvesnis. Sėkmės, vyrai, Ispanijoje!

  6. 💚💚💚

    Beje, Virginijus Šeškus – iš tiesų charizmatiškas, puikus treneris. Ir Jonavos komanda simpatiška su visais savo ištikimaisiais sirgaliais… Sėkmės ir jiems, tik ne su „Žalgiriu“. 😉