„Žalgirio“ arenoje – pergalė prieš „7bet-Lietkabelį“ 57

Kauno „Žalgirio“ (7-0) krepšininkai pasiekė dar vieną „Betsafe-LKL“ čempionate. Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 69:63 (21:20, 18:9, 18:17, 12:17) įveikė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“ (4-3).

Dvikovos pradžioje kauniečiai pralaimėjo atkarpą 0:8, bet tada iš toli pataikė Tomas Dimša, Laurynas Birutis įdėjo iš viršaus, o rezultatą išlygino du taškus su varžovo pražanga pelnęs Keenanas Evansas – 8:8. Baudų metimais taškus rinko T.Dimša ir Edgaras Ulanovas, du taškus pridėjo L.Birutis, penkis taškus iš eilės pelnė Nazas Mitrou-Longas, o kėlinuką dvitaškiu užbaigė Brady Manekas – 21:20.

Tolimus metimus sumetė B.Manekas ir Arnas Butkevičius, o dvitaškiais pranašumą didino Lukas Lekavičius ir Dovydas Giedraitis – 31:20. L.Birutis tuomet surinko dar aštuonis taškus iš eilės ir kauniečiai į pertrauką išėjo pirmaudami – 39:29.

Keturiais taškais pasižymėjo Rolandas Šmitas, A.Butkevičius smeigė tritaškį, o K.Evansas sumetė baudų metimus – 48:38. Po dar du taškus pelnė B.Manekas ir R.Šmitas, A.Butkevičius taikliai metė iš toli, o T.Dimša realizavo baudų metimus – 57:46.

Per tris ketvirtojo kėlinio minutes šeimininkai nepelnė taškų ir leido varžovams priartėti – 57:51. E.Ulanovas įmetė baudos metimą, aštuoniais taškais tuomet pasižymėjo K.Evansas, T.Dimša taikliai metė iš toli ir žalgiriečiai įsirašė dar vieną pergalę – 69:63.

„Žalgiris“: K.Evansas 13, L.Birutis 12 (3 per. kam.), T.Dimša 10 (3 per. kam.), A.Butkevičius 9 (8 atk. kam.), B.Manekas 7, R.Šmitas 6 (2 per. kam.), N.Mitrou-Longas 5, E.Ulanovas 3, L.Lekavičius 2, D.Giedraitis 2, K.Hayesas 0.

„7bet-Lietkabelis“: D.Sirvydis 13, D.Sabeckis 12.

Komentarai

  1. Auris

    Aciu jum ir go 3 mano senelis, tevas skambinosake nerodo

  2. Auris

    Aciu ir pats pabandziau …

  3. Auris

    Nu ir nx neturiu zodziu… Blet kita kart uz lietkabeli .

  4. Auris

    Dar pridesiu turiu antena go3 kam reikia ? Ryte numusiu ja…

  5. Slabakai

    4kelini 12 tasku tepelne is kuriu 8 Evanso.

  6. Saulius

    Žaidimas tragiškas. Asvelis bus per stiprus

  7. Zalgirio

    Žaidimas baisus

  8. :(

    Nu bravo. Reakcija į tragiškas rungtynes su Valencia tiesiog kosminė. Vienintelis Evansas, kuris dar net nėra geriausios formos, tempia komandą. Su tokiu žaidimu laukia pralaimėjimų serija. Net ir LKLe rytas su vilkais nepasigailės.

  9. Maksvytis

    Kita savaite privalesime gerinti zaidima

  10. Kevarrius Hayes

    Isvis blankus iskirus blokus

  11. Zalgiris

    Toki Lietkabeli turejo +15 23 taskais nugalet 3 4 kelini jau buvo klampus krepsinis Pabaigoje patempe Evansas ir Dimsos svarbus tritaskis

  12. Zalgiris

    Nu reikia cia savaite naujoko laukia Rytas Wolves lengviau nebus

  13. Darius

    Girdejau vaikuciai is atseit fanu tribunos vel kazka spygavo apie huilo. Vaikuciai, galite keisti skanduote, dabar svarbiausia yra Gazos reikalai, jums gi niekas nepasake dar ? Huilo musa ukroarmija i vienus vartus. Vokieciai pakraupe isspausdino zemelapi, kur huilo baigia apsupti ukroarmija prie Awdijiwkos. Na cia pavadinima perrasiau kaip ji raso vokieciai, kurie prognozuoja, kad Ukraina apskritai nesulauks pavasario. Tai va, vaikuciai.
    o kas liecia krepsini, Zalgiriui uz rungtynes 3 is 5 galimy.

  14. BBD meras

    Nemyžkit čia sau į batus, kam Žalgiriui draskytis 20 ar didesniu skirtumu, ką pridės tai prie pergalės? Nieko! Eurolygoje bus kitaip. Ir nereikia verkt dėl tų rungtynių su Valencia. Visiems būna juodų dienų.

  15. BBD meras > darius

    Tu šūdo gabale dar neatsibodo putlerio tarpvietę laižyt, urodas jobanas!

  16. Darius

    bbd, bet kaip tau neatsibosta nuolat i ukrosubine siurbtis ?

  17. Martin

    Luca D’Alessandro Zalgiris BC Kaunas is on the market for the market for the table is the Tyrese’as Martinas

  18. Valencia

    Nestabdo nugalejo ir Barcelona 71-68

  19. Drariau

    Tu burlioko šudo žarna vis kosa,i nes huilo tavo burnoi :) Ašara tave atsegs viena diena.

  20. to Martin

    butu labai gerai, bet saltinis kuris paskelbe sita info yra labai nepatikimas , turiu mintyje ne italu zurnalista bet lietuviska tinklapi.

  21. dariui

    esi visiškas išsigimėlis.

  22. Darius

    ispanu leidinys El Pais raso, kad Ukrainai labai truksta amunicijos ir kareiviu, todel 2024 m jai bus labai sunkus Roziniai akiniai dar nenukrito ? Dar laukiat peremogos ?

  23. Daunui Dariui

    Tu šudo gabale sumaišiai saitus. Izvestia.ru tau reik putino kušplauki.

  24. retas

    ispanas tau parodytu ukraina zemelapyje, labai patikimas saltinis

  25. Darius

    dar naujienu ? Is 1991m turetu50 milijonu Ukrainos gyventoju teliko vos 20. Ukrainos generolas majoras Sergei Krivonos pareiske, kad Ukrainai teks atiduoti rusams ir Charkova, kadangi visa karine technika sudauzyta, amunicijos ner, kariu truksta, o miesto gynybai visiskai nepasiruosta. Dar norit ? Prie Vengrijos prisijunge Slovakija ir neketina duoti Ukrainai nei cento. Lenkija atsisake duoti Ukrainai bet kokiu ginklu. O Scholcas paragino mazinti parama Ukrainai. Amerikonai dabar metesi padeti Izraeliui ir Zelia po svieta blaskosi su istiesta ranka, i kuria niekas nieko nenori ideti. Tuo tarpu Lietuvoje kazkas dar svaigsta apie peremoga.

  26. Dusk dariau

    Daune kada tave iš durnyno paleido? Nors ne, tokio dauno nepaleistu. Čia tu vienas politiněm temom vapalioji, nedamustas kacapas.

  27. Darius

    durneli, ne as, o jus arenoje leidziat kazkokius sukius apie ukraina ir putina. Kazkokias veliavas sukerget Zalgirio su ukru. Smegeneles nuo marmalu neveikia ?

  28. Dusk dariau

    Marmalas pas tave tarp koju tabaluojas. Tu jau tiek žmoněms prisišnekějai, tave tikrai ras. Daugiau su daunais nediskutuosiu, nekosiek kacape.

  29. Darius

    prie ko cia kacape ? Nei vienu nepalaikau. I arena jau metai kojos nekeliu per tokius durnius kaip tas asilas, bliaunantis apie kazkoki huilo. Arenoje sviecia kazkokios ukrainos veliavos, kazkokie sukiai salo ukram ar pan. Ar jau nebesviecia ? Bet idiotu riksmai tai girdisi ir nuo to visada buna ekstazeje rungtyniu komentatoriai. Zalgirio organizacija dejo pinigus tapino ir jokelaicio akcijai pydarom ir net straipsni cia apie tai buvo ideje. Tai kad cia politikuoja ? Jau vemti vercia nuo jusu, todel siandien idejau pora faktu, kuriuos taip megsta cia vienas faktas, kad ukrams ragas. Galit nors apsisikt, bet taip ir bus ir bus tuo didesnis ragas, kuo labiau jie priesinsis.

  30. Dariau

    Jis matai nepolitikuoja :) Tu ka pats rašai supranti? Ar net savo teksto nesuvoki suprast? Jai priešinsis,jiems ragas? Pagal tave jiems reik pasiduoti. Ir tu sakai, nepalaikai jokios pusěs? Jai tu bukas, nereik kitu tokiais skaityti.

  31. Darius

    taip, nepalaikau nei zydu, nei arabu. ņei rusu, nei ukru, kuriems sakes. Kadangi cia visi uz ukru peremoga, tai valio, galit toliau remti ohmana.
    Nenori pasiduoti, tegu pliekiasi, jum jiems buvo senai pasakyta, kova vyks iki paskutinio ukro. O jus dar pastaugsite kelis men apie lasinius ukrainai.

  32. Samb

    Ka cia rasot lempas apie ta dariu pamirskit diskutuojam alie Zalgiri kam idomus jis yra naujienu kad gali but visai kitas zaidejas ir ne ta pozicija kokia mes galvojam o cia idomu

  33. Saltinis

    Is italijos Kaino zalgiris domisi NBA neisitvirtinusiu atletisku zaideju Kauno Zalgiris nersia krepsinio turguje

  34. Saltinis

    Bet Martinas nera pagrindinis zalgirio taikynis krepsininkas yra tik vienas is keliu kandidatu kurie yra svarstomi LKL cempionu

  35. Darius

    samb, cia niekas niekam neidomus, jeigu ka, taip pat ir tu. Todel kalbekime apie Zalgiri ir viska, kas ji liecia. Nepastebejai kartais ar arenoje vis dar sviecia uzrasai salo ukraini ar kaip ten ? Ar cia vel kazkas apsisiks kaip visada buna ?

  36. Samb

    Taip Dariau teisingai pastebi kai nori maziau cia politikos kisk nes kalba eina apie musu visu mylima Zalgiriuka nuotaikos geros po pergaliu linkiu visiems geru emociju ir neptkit jei kas netaip pasKebnee mes cia visi uz Zalgiri

  37. ir

    dar jums neatsibodo jam atrasinet? Tegu raso sau apie ka nori, ir tegu adminai sprendzia ar ji cia laikyt ar uzbanint, o visu normaliu sirgaliu tema yra krepsinis /zalgiris. Geriau parasykit is kur suzinojot apie tuos ziadejus kuriais domisi?

  38. Pao pasiemė Nunna

    Motiejūnas greičiau rasdavo žaidėju nupirkti,nu čia dabar,ieško ieško laukia laukia,eurolygoj žiurejo kol laikas baigėsi registruoti,dabar rašė,kad iki nba sezono starto paims kaška,kas bus laisvi..dabar ko dar laikiat ? Sezono pabaigos gal ?

  39. tam ir

    o pats Zalgiris ar tik krepsini zaidzia ? Atsakyk pats sau. O kas pats pirmas sukele isterija ir atsisake zaisti su Rusijos komandomis ? Kas pinigus ukrainieciu ginkluotei pervede ? Ne Zalgiris ? Kodel Zalgirio arenoje slava ukraini uzrasus 360 kampu leidzia ? Cia krepsinis ,ar politika ?

  40. gal

    pasiziurek po kokia naujiena komentuojam? O del politikos , tai nematau cia nieko blogo nes palaikau tokia politika ? O gal noretum kad žaistume su rusu komandom? Aiskiai parasyk kad palaikau rusus, noriu kad jie sugriztu, mes tave pagal IP staigiai saugumui priduosim , net neabejok.

  41. Darius

    aiskiai rasau, kad visi zmones lygus ir mano nuomone rusu sportininkams neturi buti taikomi draudimai dalyvauti varzybose. Dabar nuo zydu gauna ugnies palestinieciai, tai gal ir zydu sportininkus pasalinkim is visu varzybu ? O dabar gali ciuozti i sauguma

  42. Darius

    be to, durneli, rusijos ir baltarusijos sportininkams leidziama dalyvauti vis daugiau varzybu, pvz plaukiimo, dziudo. Eik ir apskusk toki sprendima saugumui

  43. Alii

    Nu adminai užbanykit jus ta panaudota prezervatyva rusiška. Neimanoma i tema ateit. Vieno pridurko vapaliojimas, kuriam durhatoi duris atviros.

  44. Saltinis

    Pao paime Kendrica nunna norisi greiciau Ir is Zalgirio naujoka aisku kaip matom Zalgiris intensiviai iesko naujoko

  45. Darius

    gerbiami adminai, prasau manes nebaninti, pasizadu paditaisyti ir buti kaip visi, atsisakysiu grynuju, mokesiu tik kortele, nusipirksiu juoda Zalgirio salika su pamperso emblema, tris kartus susileisiu marmala nuo tos baisiosios ligos, visur kaisiosiu qr koda, arenoje skanduosiu salo ukraini ir putka huilo, svesiu helovyna ir niekada nekritikuosiu Zalgirio

  46. Ko

    man i ta sauguma, bijai parašyt ka galvoji iš tikruju, daugiau nieko nemoki kaip čia visus durnint, seniai jau tavo lygis aiškus

  47. Kelinta tavo stadija?

    Marmalas,salo,kortelěs,juoda spalva. Kaip embriono protas, tavo herbas matrioška o spalva menesiniu, doktarka kalbasa, rublis pinigas ir marmalas stolicnos 1 litras prieš miega. Sekměs durniau. Sugalvok kanors naujo, pasijuoksim bulbanosi.

  48. Darius

    e tu, stadija, patark nuo ko tureciau pradeti, kad tapciau toks pat debilas kaip ir tu.

  49. LOL

    Nu tu ir kaušas :) papasakok ka nors, kokia tavo nuomoně apie juoda spalva?

  50. Va

    tai bent smagus užsiėmimas, koliotis su zalgorio fanais, tikrai super, jaučiasi trūksta bendravimo

  51. Marius

    Kas, kas, bet Darius ne Žalgirio fanas. Daugiau antifanas. Apsaugok aukščiausias nuo tokiu fanu.

  52. Dariau

    Ar mieliau išleidi pinigus makiažui ar drabužiams?

  53. Darius

    Ukrainai pasukojau viska. Bairaktarui

  54. Darius

    o kiek tau moka uz tai, kad leidi birbinti subine ?

  55. Dariau

    Tu sau graži iš veido? Ar iš proto?

  56. Dariau

    Daktaras tau liepė išgerti tabletes,po 1 tabletę kas 30min,per kiek laiko išgersi 3 tabletes?

  57. Dariuk

    Tu labiau norětum, žmogaus voro ar Betmeno galios?