Išpirkti visi bilietai į rungtynes su „Partizan“ 20

Gruodžio viduryje „Žalgirio“ arenos stogas ir vėl kilnosis nuo šurmulio – į gruodžio 14 d. rungtynes su Belgrado „Partizan“ išpirkti visi bilietai.

Tai jau 23-ios Kauno „Žalgirio“ Eurolygos namų rungtynės iš eilės, kuriose sirgaliai išperka visus bilietus.

Iki tol pilnutėlė arena Nemuno saloje stebės ir gruodžio 8 d. vyksiančią žalgiriečių dvikova su „AS Monaco“, bilietų taip pat nėra ir į gruodžio 22 d. rungtynes su „FC Barcelona“.

Norintys dar šiais metais išvysti žalgiriečių namų dvikovą Eurolygoje, gali įsigyti paskutiniuosius bilietus į gruodžio 28 d. susitikimą su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.

„Žalgirio“ arena lankytojų, o „Žalgirio“ komanda sirgalių šiais metais taip pat laukia ir „Betsafe-LKL“ čempionato kovose. Gruodžio 10 d. į Kauną atvyks Kėdainių „Nevėžis-Optibet“, o gruodžio 17 d. lauks dvikova su Vilniaus „Wolves“ komanda.

Lietuvos čempionų partneris kelionių organizatorius „West Express“ taip pat informuoja, kad vis dar yra laisvų vietų kartu su „Žalgiriu“ keliauti į gruodžio 20 d. Turkijoje vyksiančias rungtynes su Stambulo „Fenerbahce“. Pasiūlymą galima rasti čia.

Vis dar ieškantiems kalėdinių dovanų draugams bei artimiesiems, puikiu pasirinkimu gali tapti bilietai į 2024 m. pradžioje „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Berlyno ALBA komanda.

Komentarai

  1. :)

    Nu Durniau varyk… Apie salo ir vakcinas dar neužmiršk.

  2. Samb

    Geras komentaras ir zinau kam skirtas bet rimtai ir as pykstu kai tokios nesamones darosi bet Zalgirio fanams muriems idomi komanda dydelis aciu

  3. Samb

    Kuriems

  4. Rytfanis

    Ko nesigiriat kaip dar vienam „super duper“ treneriui teisma pralaimejot ir virs 200k turesit paklot…Kaziukas, ant kurio cia visi varot, uz kapeikas dirba palyginus su krepsinio „guru“ Martinu…

  5. Rytfaniui

    Schilleris buvo klaida, už kurią dabar tenka susimokėti. O koks pateisinimas, jei kažkas „už kapeikas dirba“? Kaina ne visada rodo kokybę.

  6. rytfaniui

    nepergyvenk, Jankunas 4 € pabrangins bilietus ir per 3 eurolygos rungtynes surinks, niekas net nepastebes. Be to Lekavicius, Butkevicius ir tas amerikonas ant biletenio, tai jiems algu nemoka, o arena tai pilna. Pinigu Zalgiryje kaip sieno, galetume tavo Rytui ubageliams pametet labdaros kamuoliu ten ar sportbaciu.

  7. to rytfaniui

    Schileris buvo ne klaida, o Zalgirio organizacijos lygio ir profesionalumo atspindys. Paimti slidininka i Zalgirio trenerius galejo tik turintys ypatinga krepsinio supratima.

  8. Pralinksmino

    Is 3 atsakymu rytfaniui, paskutiniai du, kalibruotu debilu. Vieno svajone dyrbt kontrolieriuim biletu Zalgirio arenoi. Kitas svajoja komplektuoti pacia komanda. ir abu tai darys geriau, klounai.

  9. to pralinksmino

    o tai tu, linksmasis debile, galvoji, kad pasamdyti slidininka Zalgirio treneriu galejo sveiko proto zmogus ? Nebent jis tokiu paciu isdziuvusiu smegenu kaip tu.

  10. To 2 pralinksmino

    O tu gal čiuožimo DMas, su kolduno smegenim. Imesk peckeli kokia komanda surinkes, nemiščiojas čia kušplauki.

  11. to pralinksmino

    neabejoju, apsilupusi tu asilo birka, kad tavo tusciai smegeninei dideli ispudi padare motiejuno leidimas Schileriui i asistentus pasikviesti Austrijos megeju komandos trenerius. Ir labai gerai, kad slidininkas teisme issparde arogantiskiems debilams subines ir nugreze pagal pilna programa.

  12. Paskutiniam

    Ka tu čia Shilerio celka aiškini, tu jo advokatas? Eik šampo atsidaryk ta proga, tik kamščio iš subiněs neužmiršk išsitraukti. Nors pas tave kelněs ir taip pylnos iš laiměs

  13. o tu

    atsilupes asilo bybgali, toliau inirtingai laizyk motiejuno siknaskyle.

  14. To o tu

    Tu kaip rašai iš ruros piršta išsitrauk. Kaškos pyzdagalvis aiškins ka visiem daryti.

  15. tu

    is tu, kurie niekada nenusiramina su pilna burna šūdo, visa laika su tuo šūdu drabstaisi ir drabstaisi jau pats apsitaskes visas šūdinas ir aplink visus bandai aptaskyt kiek pajegi. Šūdžiau

  16. To tu

    Nuleisk vandeni po saves, nes visas internetas smyrda. Ir gaidžio ašara 100% viskas su tavim aišku.

  17. tu

    šūdburni net pastipes su savo šūdina burna losi

  18. To tui

    Tu gaidžio skeveldra eik pro šona. Tu kiauras iš vidaus, raifa subinei uzsisek. Ir eik senas vaikas. eik dročint i kita saita. Ne tau, ne tau, aulas čia but.

  19. paskutiniam

    sakiau šūdburnis neužsičiaups

  20. Taip

    Darius šudu kruva, as ir sutinku.