Prie „Žalgirio“ bandomajam laikotarpiui prisijungs 4 sezonus Eurolygoje žaidęs amerikietis 31

Traumų išretintas Kauno „Žalgiris“ sulaukė dar vieno papildymo. Neseniai sutartį su Edmondu Sumneriu sudarę Lietuvos čempionai į pagalbą pasikvietė gynėją Austiną Hollinsą.

Kauno „Žalgirio“ klube A.Hollinsas iš pradžių turės trijų savaičių bandomąjį laikotarpį, po kurio Lietuvos čempionai galės spręsti, ar krepšininkas komandoje liks iki sezono pabaigos.

32-ejų metų amerikietis yra puikiai pažįstamas Eurolygos gerbėjams, kadangi vilkėdamas Sankt Peterburgo „Zenit“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Tel Avivo „Maccabi“ marškinėlius, stipriausiame Europos krepšinio turnyre praleido ketverius metus.

Būtent Izraelis ir buvo paskutinė A.Hollinso karjeros stotelė praėjusiame sezone. Tiesa, tuomet jo sezoną apkartino patirta trauma, o vasarą jis tapo laisvuoju agentu.

Geriausiame savo karjeros sezone Eurolygoje 193 cm ūgio gynėjas vidutiniškai rinko po 10,4 taško per rungtynes.

Prieš persikeldamas į Eurolygą A.Hollinsas taip pat atstovavo Denaino „Voltaire Basket“ (Prancūzija), Kauhajokio „Karhu“ (Suomija), Gyseno „46ers“ (Vokietija) ir Vechtos „Rasta“ (Vokietija) ekipoms.

Amerikietis į Lietuvą atvyks jau artimiausiu metu ir vilkės 20-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Komentarai

  1. Fanas

    Gerai,kad bent su bandomuoju, nes po metu be krepsinio visiska kate mase…Kazkada buvo neblogas zaidejas, bet paskutiniai sezonai Cvernoje ir Makabyje buvo nekazka…

  2. ZOMBIS

    lietuviška komanda labai patamsėjo, antras macabi.

  3. zvezdoje

    buvo visai geras sezonas , va macabi tai tikrai nelebai sekesi ir be to zaist negaudavo.

  4. Antanas

    As tik noriu primint, sitas metus nezaides, po 1.8 tasko metes 32 amerikietis galim sakyt yra Brazdeikio, kuris turejo buti vienas is komandos lyderiu, pakeitimas. Kazkas tikiuosi koki ilga straipsni parasys, kaip Zalgiris rugsejo menesi palaidojo sezona Eurolygos su savo sprendimas ir nesprendimais.

  5. Darius

    Antanai, tu ziuri is sirgaliaus varpines, o jiems rupi biznis, ne tik rezultatai. Visai jie nepergyvena taip kaip tu, kad kazka palaidojo, jie pinigus skaiciuoja.

  6. BBD meras

    Pagyvensim pamatysim, nebūkim čia ekstrasensai

  7. tayloras

    baikit prisikabinet prie to 1,8 tasko vidurkio, gi tayloras irgi pries atvykstant i zalgiri anadolu efes turejo 2,6 tasko vidurki ir patys matet koks fantastiskas jis atvyko i kauna ir demonstravo super solidu zaidima, todel cia nieko nepasako tie tasku vidurkiai

  8. Pokui

    Evans’as irgi kalnų nevertė makabyje nes buvo dėl visa pikta pirktas , o kad po traumos tai Žalgiryje ir Marcus Brown po traumos buvo ir ką išdarinėjo

  9. Pokui

    Atminkite kad ir Evans po traumos

  10. Dariau ir Antanai

    Laukiam Durniu g. 15 jum palikti nuolaidu kuponai 22% salo skurai. Taipat gausit po puse sumuštinio, be sviesto, bet su beveik dešra. Jus laimejot net po maišiuka celafanini arba celefanini, su užrašu h..p..utin h.uilo. ir viskas. Skuběkit akcija galioja iki jusu ligonines valandu galo. Saulě nusileis, nieks i palata neileis.

  11. ZOMBIS

    Nu va klausinejo kas Dario gaidžio draugas? Pasirodo Antanas :) O dar taip vengě atsakyti jis gějus ar leizbietě :) Dabar aišku kas :)

  12. Na

    Nėra kitos išeities. Žmogus „Žalgirio“ rotacijai dabar tiesiog būtinas, ir ne vienas, bent jau laikinai. O Hollinsas – ir Eurolygoj ne naujokas. Verta pabandyt.

  13. as

    zalgiris po truputi tampa absurdisku zaideju kratiniu. jeigu jau tokie hollinsai perkami, galetu susigrazint ir milakni, butu 11-12 zaidejas, o po sezono graziai uzbaigtu karjera ten kur jam ir priklauso, nes dabar buvo isspirtas kaip suo.

  14. Darius

    Antanai nekreipk děmesio i tuos atsilkusius, musu nieks neiškirs.

  15. as

    Nors gal ir kito varianto 2-3 savaitěm kaip ir něra? Nežinau susipainiojau, ižgersiu tablete gal tada suprasiu. Arba po serjalo moterys meluoja geriau parašysiu. Ne po tv pagalbos, jo, tikrai parašysiu.

  16. Slove

    Cia kazkokiu ligotu zmoniu padave, kurie patys i savo komentarus atsakineja, kazkas sizofrenija gal serga

  17. ZOMBIS

    Geras sprendimas, trumpai vietoi Butkěs. Ir Maskvytis galěs ramiau atsipusti, geras treneris. Papuoles i bloga situacija.

  18. To slove

    Tu čia apie save :))))

  19. Slove

    Nu rimtai idiotas. Čia ne aš rašiau, tikrai ne dabar rašiau.

  20. Darius to Slove

    Nekreipk démesio čia debilu marios, eina jie geriau i arena užpyldit. O mes savo pasieksim ir irodysim, kad Durnius ir žmogus.

  21. Dėl Milaknio

    Tikrai būtų galima „Žalgiryje“, komandoje ar organizacijoje, rasti vietą ir Artūrui Milakniui, leisti žmogui garbingai baigti karjerą klube, kuriam jis atidavė geriausius savo, kaip sportininko, metus. Deja, nelabai gražiai buvo ir su juo atsisveikinta. O ir naudos šiandienos „Žalgiriui“ Milaknio patirtis daug duotų. Be ironijos.

  22. Darius

    ziuriu cia kazkam asmenybes susidvejinimas ar susitrejinimas, , pila komentarus Dariaus vardu, tipo kietiakai. Vaflistu nesubrendeliu minkstakiausiu gaidziu gauja.

  23. Darius

    Ir dar. As sakiau neturiu jokio draugo ir aš ne leizbietě. Aš normali.Atsipiskit.

  24. Darius

    debileli, ar smagu gadinti foruma ? Zalgirio svetaineje randiesi, mesliau.

  25. kur naujiena?

    Teismas įpareigojo klubą bylą laimėjusiam Schilleriui išmokėti likusius 193,5 tūkst. eurų už 2021-2022 m. sezoną. Taip pat austrui priteista 20,5 tūkst. eurų teisinių išlaidų. Motiejunas pasirase, Motiejunas atleido, Motiejunas nesutare del algos ismokejimo, Motiejunas pralose teima ir dar padidejo suma 10%. Paploti jam gal arenoje penktadieni reikejo?

  26. ZOMBIS

    pizdina kazkas mano varda, ot gaideliai 🤣

  27. ZOMBIS

    Čia tu daune Dariau měšliau ir gadini foruma. Padvěsk dvarniau.

  28. Zombis

    atgailauju uz tai ka negraziai parasiau, barstausi galva pelenais. Daugiau taip nedarysiu.

  29. alio adminai

    kad tarp fanu yra daug nesveiku visi matome,tai gal imsites savo darbo ir salinsit situs ligonius,paziurejus i chata nekazka atrodo.

  30. Samb

    Nezinau kodel visii sako kad Hollins bus tipo vasturia ir tt bet jus ar matet ji zaidzianti uz Zalgiri taip kad jgal paziurim o po to pakomentosim as asmeniskai juo labai tikiu

  31. Erin

    Discover the best acid techno
    track of 2023, n°1 DJ in the world! https://www.youtube.com/watch?v=Y1PVouPvl_Y