Metus „Žalgiris“ užbaigs pilnoje arenoje – iššluoti bilietai į dvikovą su „Maccabi“ 18

Visas likusias 2023-ųjų Eurolygos namų rungtynes Kauno „Žalgirio“ krepšininkai žais pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje – aistruoliai išpirko visus bilietus į kitos savaitės rungtynes su Tel Avivo „Maccabi“.

Pilna arena žalgiriečius palaikys ir šios savaitės rungtynėse su „FC Barcelona“, o „sold-out’as“ su Izraelio ekipa bus jau 25-as iš eilės.

Artimiausia proga vėl išvysti Lietuvos čempionų dvikovą Eurolygoje pasitaikys jau tik 2024-ųjų pradžioje. Vis dar ieškantiems kalėdinių dovanų draugams bei artimiesiems, puikiu pasirinkimu gali tapti bilietai į sausio 2 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiančias rungtynes su Berlyno ALBA komanda.

Sausį taip pat lauks namų dvikovos su dviem Stambulo klubais – sausio 19 d. su Stambulo „Fenerbahce“, o sausio 31-ąją su Stambulo „Anadolu Efes“.

Taip pat jau startavo prekyba į Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio rungtynes su Vilniaus „Wolves“. Jos „Žalgirio“ arenoje vyks sausio 21 d.

Pirmasis 2024-ųjų mėnuo taip pat palankus kelionėms su komanda į Eurolygos rungtynes. Ilgametis klubo partneris kelionių organizatorius „West Express“ kartu su „Žalgiriu“ kviečia keliauti į Vilerbaną, Valensiją ir Barseloną bei Belgradą. Pasiūlymus galima rasti čia.

Komentarai

  1. Darius

    kaip cia yr, kur principingumas ? Kai rusai uzpuole Ukraina, tai tuoj atsisake zaisti su komandomis is Rusijos, o kai Izraelis uzpuole Palestina, tai tylu ramu. Sold out.

  2. Hyper

    Israelis buvo uzpultas , maziau skaityk ruskiu spaudos Dariau

  3. Darius

    buvo apsaudytas raketomis. O tasa Izraelis uzpuole palestiniecius ir subombardavo viska is eiles. Tarkime 9 aukstu pastato viename bute gyvena chuliganai, kurie puldineja aplinkiniu namu gyventojus, viena pasove, du pripjove. Tada atvaziuoja policija ir net kariuomene, issiaiskina is kurio namo chiliganai ir susprogdina visa 9-auksti.
    Toks buvo izraelio atsakas, gavo smugi is salies, tai nunese nuo zemes pavirsiaus viska. Atseit susidoros su teroristais Taip, kazkiek ir ju uzmuse, o kiek i ju vieta ateis nauju kersyti uz uzmustus vaikus, broliys, mamas, tevus, uz sugriautus namus ir gyvenimus ?
    Daugiau galvok savo galva, Hyper, maxiau skaityk lendzbergines spaudos

  4. Durniau

    Gydikis. Nors manau per vělu.

  5. Dariau

    Klausyk matrioška makaka! Tu eik komentuok mačkrušį i politikos saitus. Kas tau kušplauki su galva negerai? Nu tu debilas kokiu svietas nematě, kaškokia mantra sau kartoji ir manai kad kaškam idomu. Sliaužioji ten savo měšlinuose sapalioněse, ir užspringsi savo blevyzgose. Gaila tavo těvu, kad toki uroda užaugino.

  6. Adminai!!!

    Vien del to dauno dariau registracija čia reiktu padaryti. Tegul savo durhatoi komentuoja. Gerbkit kas čia dar lankosi.

  7. Darius

    tai nebus principingumo ?

  8. Fanas nuo 1973 m

    Kas čia per oficialus Žalgirio puslapis patapęs.Matau,kad visoj organizacijoje tvarkos nėra,ką aiškiai parodė penktadienio įvykiai,tai ir atskirose grandyse palaida bala.Nejaugi jūs atsakingi už šį,pasikartosiu oficialų puslapį,negalit pažabot tą psichiškai neįgalią būtybę darių

  9. Fanas nuo 1973 m

    sutvarkyt.Suprantu yra insideris,bet ir čia turi būti kažkokia,bent minomali tvarka.Nors šita žmogysta turėtu užsiimt tos pačios tarnybos,kurios jau dirba su tuo šalčininkiškiu.

  10. Jūs

    Nekreipkit dėmesio į tą ligonį impotentą Darių. Tik visiškai ligotas žmogus gali tokias nesąmones rašinėti.

  11. Darius

    tai ir rasa jukneviciene pareikalavo atimti is Vengrijos balso teise, nes pastoviai balsuoja kitaip, negu es. Cia tokia demokratija dabar, kad yra oficiali pozicija, o kitaip mastancius apsaukia. Va fanas nuo 1973 ismyztprotis dziaugesi, kai Zalgiris susimete ant bairaktaro, stop war veliava i aikste vilko, su rusais zaisti atsisake. Tai raginu nesustoti ir pasielgti analogiskai. Visos tautos turi teise i nepriklausomybe, ar ne visos ?Jei visos, tai suskanduokit arenoje freedom for Palestine, skystaprociai

  12. pastoviai

    ziurint laisves televizija ir rusyno programas nieko kito ir negali galvoti, viska sbuvo visiskai netaip , tai ko tu cia nori situose komentaruose , rasyk bendraminciams ir jie tikrai tau pritars.

  13. Fanas nuo 1973 m

    Aš ir nekreipiu dėmesio,o ir skaitau komentarus retai,bet Žalgiris rūpi ir kartais norisi sužinot ką galvoja bendraminčiai,nors čia prieina visokių prašalaičių ir heiterių.Tad insideryje tuo klausimu geriau.Visgi prieš tokius dvasios ubagus kaip darius

  14. Fanas nuo 1973 m

    kovoti turi visi,tame tarpe ir klubas,kuri palaikome ir,kuris propoguoja visiškai priešingas vertybes.Be to tas glušius jau ir peržengia ribas su savo nesamonėm.Kaip matom valstybinės institucijos gali užsiimt minėtu vatniku iš Šalčininkų.

  15. Darius

    kvaiio nuo1973 nuomone visi turi kovoti. Ka tu, senas zioply, norejau tuo pasakyti ?

  16. Darius

    ziopliui nuo1973, ten turejo buti norejai.

  17. praeivis to Darius

    Nesinervuok … :) Galime žaisti ir su Palestinos BC „Alah Akbar“. Šiaip tai siūlyčiau tau savo kvailumo viešai nedemonstruoti.

  18. Darius

    o ko cia nervuotis ? O tu jei jau pasiuleu, pritariu, savo kvailumo viesai nedemostruok