Artėja Eurolygos dviguba savaitė: į vieną iš mačų „Žalgirio“ arenoje išpirkti visi bilietai 8

Vasaris „Žalgirio“ arenoje startuos dar vienomis Eurolygos rungtynėmis, kurias stebės sausakimšos tribūnos – į vasario 2 d. susitikimą su Atėnų „Panathinaikos“ išparduoti visi bilietai.

Tai bus antrosios dvigubos Eurolygos savaitės rungtynės – sausio 31-ąją žalgiriečiai susitiks su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.

„Žalgirio“ akistata su Turkijos čempionais yra paskelbta Eurolygos savaitės rungtynėmis. Į šią dvikovą tirpsta paskutinieji bilietai.

Be to, susitikimas su „Anadolu Efes“ belieka vos ne paskutine galimybe per 2 artimiausius mėnesius išvysti Eurolygos krepšinį gyvai. Vasario mėnesį daugiau Eurolygos mačų „Žalgirio“ arenoje nevyks, o į kovo 1 d. rungtynes su Pirėjo „Olympiacos“ liko vos keliasdešimt bilietų.

Iki šiol „Žalgirio“ gerbėjai visus bilietus į Eurolygos rungtynes namuose buvo išpirkę 27-is kartus iš eilės.

Sausio mėnesį kauniečių dar laukia vienerios rungtynės ir „Betsafe-LKL“ čempionate. Sausio 28 d. į „Žalgirio“ areną atvyks Mažeikių „M Basket–Delamode“ krepšininkai.

Taip pat, Kauno „Žalgiris“ kartu su ilgamečiu partneriu „West Express“ kviečia komandą palaikyti Eurolygos išvykos rungtynėse. Pasiūlymus galima rasti čia.

Komentarai

  1. Darius

    Labai faina kad sirgaliai palaiko komanda ir viska isparduoda. Cia ira pavizdys kokiu reik but sirgalium. Va as is pasalpos baigiu susitaupyti piniga, ir pirksiu bileta.

  2. Darius

    sveikinu, Dariau bendravardi, bet jei gali, pataupyk labiau, pasispausk ir pervesk piniga ir Ohmanui, nes jis vel renka, startavo akcija Radarom. Butinai parodyk, kokiu reikia buti sirgalium ir atiduok paskutini eura tam zydui.

  3. Darius

    Prie ko čia politika? Aš kalbu apie sporta? Tu gal paklydes sunau?

  4. Sigis

    Bl prie ko cia politika,nx rekiat arenoj slava ten kazkam,as suprantu kad kazkas gavesbeuru uzveda arena kiti pritaria aviu banda

  5. slavo

    pašalpini, tai tu vienas iš nedaugelio, kurie arenoje nebliauna apie kažkokį ruselį Slaviką ? Visi bliauna, o tu ne ?

  6. Kacapo gabale

    Avis tai tu Sigi su raifu šiknoi

  7. Trojus

    Būtina įvesti registruotą komentavimą. Vėl lenda keikūnai, beraščiai Dariai ir kiti. Įvesti registruotą komentavimą.

  8. Darius

    ir debilai trojai lenda. Registravimas būtinas