„Žalgiris Backstage“: sirgalių ritualai prieš rungtynes ir žymių atlikėjų emocijos 1

„Žalgirio“ arenos stogas kilnojosi nuo emocijų, kai trečiadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai įspūdingu stiliumi Eurolygos rungtynėse sutriuškino Stambulo „Anadolu Efes“.

Rungtynių užkulisiuose nardė vienas iš „Žalgiris TV“ vedėjų – Žygimantas Gečas, kuris „Žalgiris Backstage“ laidoje kalbino rungtynių metu sutiktus komandos sirgalius ir žinomus žmones.

Dar neišmetus ginčo kamuolio į orą Ž.Gečas sirgalius supažindino su naujuoju „Samsung“ telefonu „Galaxy S24 Žalgiris Limited Edition“, kuriuo ir buvo nufilmuotas šis „Žalgiris Backstage“ epizodas. Tikriems „Žalgirio“ sirgaliams sukurtą telefoną, eksponuotą arenoje, išbandė ir vienas iš arenoje sutiktų sirgalių.

„Čiupinėjau prieš minutę, labai viskas „fainiai“ ir patiko. Nors pats turiu kitą telefoną, bet tikrai pereičiau prieš šio modelio“, – tikino sirgalius Laurynas.

Su kitais aistruoliais Ž.Gečas bendravo apie jų turimus ritualus prieš rungtynes. Sirgalius Linas, dar ir pasidalijo kokią įspūdingą žaidėjų marškinėlių kolekciją turi namuose.

„Turiu Edgaro Ulanovo marškinėlius, kurie yra šviežiausi, turiu Luko Lekavičiaus, Antano Kavaliausko, Enniso Whatley, Tomo Masiulio, galėčiau dar vardinti ir vardinti. Kokių 10-15 marškinėlių dar pamiršau, – kalbėjo Linas. – Mano ritualas? Atvykęs į Kauną mėgstu sustoti pavalgyti.“

Arenoje sutiktas atlikėjas Edgaras Limontas, pasivadinęs slapyvardžiu „Proflame“, kalbėjo apie įspūdžius rungtynėse.

„Žalgirio“ sirgalius esu nuo pat mažens. Ne visada apsilankau arenoje, bet per televiziją žiūriu visada, – teigė „Proflame“. – Ritualas? Galbūt su draugais atsidaryti po vieną nealkoholinio gėrimo.“

Legendinės Lietuvos popmuzikos grupės atlikėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė buvo sužavėta rungtynių emocijomis ir žalgiriečių žaidimu.

„Aš pirmą kartą rungtynėse po dvejų metų pertraukos. Žiauriai geros emocijos. Pažiūrėkit į rezultatą! Kai važiavome su vyru į arena jis sakė: „šiandien bus blogai, Nijoliukai, nebus labai smagu“. Bet čia belekaip smagu!”, – aiškino dainininkė.

Rungtynių tarp „Žalgirio“ ir „Anadolu Efes“ didžiosios pertraukos metu ant arenos parketo pasirodė ir socialinio projekto „One Team“ dalyviai, kuriems buvimas aikštėje paliko neišdildomų įspūdžių.

„Tai vienas iš „fainiausių“ projektų, kuriame esu buvęs, man viskas patiko, ką jo metu darėme“, – tikino „One Team“ projekto dalyvis Rokas.

Komentarai

  1. ale

    kaip viskas ziauriai pas žmones, man net pagailo, gyvena tokiam žiauriam pasaulyje