„Žalgiris Backstage“: kaip švenčiamos pergalės ir M.Grigonio emocijos 0

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje sužaistos antrosios Eurolygos dvigubos savaitės rungtynės pavirto į didelį vakarėlį, nes nuostabioje atmosferoje žalgiriečiai iškovojo pergalę prieš galingą Atėnų „Panathinaikos“ komandą.

Daugiatūkstantinės sirgalių minios emocijos, pasiaukojančios žalgiriečių pastangos ir pokalbiai su arenoje apsilankiusiais žiūrovais buvo užfiksuoti dar vienoje šio sezono „Žalgiris Backstage“ laidoje.

„Žalgiris TV“ laidų vedėja Eglė Jurgaitytė arenos užkulisiuose sutiktų aistruolių teiravosi, kaip jie švenčia „Žalgirio“ pergales bei kokiuose filmuose geriausiai atrodytų Andrea Trinchieri, Laurynas Birutis ar Keenanas Evansas.

Arenoje rungtynes stebėjo neseniai iš Dakaro ralio sugrįžę lenktynininkai Arūnas ir Emilija Gelažninkai.

„Jau spėjome ir pailsėti, ir atsigauti po Dakaro. Poilsis buvo paprastas: gerai pavalgyti ir pamiegoti. Jau kitą savaitę vėl išvykstame į dykumą, tad dabar pasitaikė puiki proga gyvai palaikyti „Žalgirį“, – sakė Lietuvą garsinantys lenktynininkai.

„Žalgiris Backstage“ tarp žiūrovų rado ir vasario 23 d. Kauno sporto halėje vyksiančiam UTMA kovų turnyrui besiruošiantį kovotoją Mindaugą Narauską.

„Stengsiuosi būti dar geriau pasiruošęs ir nustebinti visus susirinkusius. Nors Kauno sporto halė ir mažesnė už „Žalgirio“ areną, bet ir ten būna karšta. Visai UTMA organizacijai linkiu mokytis iš „Žalgirio“ ir kurti tokią atmosferą, kokia šiandien yra čia – net prakaitas bėga“, – emocijų neslėpė M.Narauskas.

E.Jurgaitytė taip pat pabendravo su „Panathinaikos“ komandai atstovaujančiu Mariumi Grigoniu, kuris, nepaisant savo ekipos pralaimėjimo, džiaugėsi atmosfera ir svarstė, ar dar paaugs žalgirietis Lukas Lekavičius.

Komentarai