K.Lukošiūnas: „Tikiuosi pateisinsiu trenerio lūkesčius“ 31

Karolis Lukošiūnas vėl apsivilks Kauno „Žalgirio“ marškinėlius. Nuo 2019 m. iki praėjusių metų vasaros Kaune rungtyniavęs snaiperis šią savaitę sukirto rankomis su „Žalgiriu“ ir sudarė sutartį iki šio sezono pabaigos.

Krepšininkas, grįžęs į sau puikiai pažįstamą aplinką, pasidalijo įspūdžiais su „Žalgiris TV“.

„Labai smagu grįžti. Dar tik kelios dienos kaip treniruojuosi su komanda, viskas labai šviežia, – kalbėjo K.Lukošiūnas. – Gavau agento žinutę, kad treneris nori pakalbėti ir pamatyti mane treniruotėje. To atvažiavau ir štai aš čia.“

Taiklią rankelę turintis K.Lukošiūnas jau spėjo pasikalbėti su vyriausiuoju komandos treneriu Andrea Trinchieri apie savo būsimą vaidmenį „Žalgirio“ gretose.

„Turėjau trumpą pokalbį su treneriu, ką jis mato manyje, ko tikisi, ką jis norėtų, kad atlikčiau aikštėje, ko ateityje iš manęs reikalaus, – kalbėjo krepšininkas. – Kiek stebėjau žalgiriečių rungtynes, žaidimas tikrai pasikeitė – agresyvumas, kiekvienoje atakoje kiekvienas žaidėjas save atiduoda 100 procentų tiek puolime, tiek gynyboje. Tas nenuspėjamumas, įdomesni deriniai. Toks tas trenerio braižas.“

Snaiperis pridūrė, kad tikisi, jog jam pavyks išpildyti A.Trinchieri sumanymus aikštėje atakuojant iš tolimos zonos.

„Tikriausiai, be abejo, tai yra mano stiprybė. Kaip jis pats sakė, tam jis ir mane kviečiasi. Tikiuosi pateisinsiu jo lūkesčius“, – aiškino K.Lukošiūnas.

Žalgirietis sezoną pradėjo be klubo, o lapkričio mėnesį prisijungė prie „G lygoje“ žaidžiančios „Salt Lake City Stars“ ekipos. Už Atlanto vilnietis spėjo sužaisti 5 susitikimus, per kuriuos vidutiniškai rinko po 3,8 taško.

„Iš tikrųjų, įdomi patirtis, visiškai skirtingas krepšinis. Mes europiečiai galbūt to ir nesuprantam, kol patys to nepabandome. Taisyklės, aikštė – tiesiog kitokia krepšinio filosofija. Patirtis, kokia buvo tokia buvo, bet nieko, dabar reikia judėti pirmyn“, – tikino žalgirietis.

Individualiai iki prisijungimo treniravęsis K.Lukošiūnas jau lieja prakaitą „Žalgirio“ treniruotėse. Žalgirietis džiaugėsi komandoje vėl sutiktais pažįstamais veidais bei kalbėjo, kurių komandos draugų labiausiai pasiilgo.

„Su Tučiu (T.Saboniu – past.) praleidžiu daug laiko – tiek vasarą, tiek sezono metu. Tučio pasiilgau. Keenaną smagu matyti tokioje sportinėje formoje, kaip jis žaidžia. Dovis, Ule, Arnas, Dimša – lietuviai, bet, aišku, ir užsieniečiai“, – tikino krepšininkas.

Komentarai

  1. KOCMOC

    paprastas dalykas, kuris irodo kad jam visiskai px ant jo karjeros, fizinis pasiruosimas, jei esi nevykelis kazkur vienur, tada kitur pridedi, jei lavonas metime, dauzai pastoviai lenta, tada eini i kacialke ir stipreji fiziskai, kaip walkupas, kuria su mediniu metimu sugebejo tapti top 10 zaideju europoje, sitas atrodo laikosi dietos kazkokios kad nepriaugti raumenu, atletizmo, sukrites kaip koks lavonas, baisu reikala atliko cia jankunas, jau bus faktas metu vadybininkas nominacija, jau galvojau kad zalgiris apsivalys visiems laikams nuo tokiu mėmiu, kaip sitas, kaip gustas, kaip vasturia, bet deja.

  2. KOCMOC

    ar pagaliau akcininkas milijardierius okmanas prades remti zalgiri??? panathinaikos savininkas savo babkes kisa ir px kad negauna grazos, cia blet tesoneto savininkai 2, abu milijardieriais patapo, bet zalgirio neremia kaip pridera, ar bent milijona duoda? viskas slepiama, pagal jankuno deklaracija pajamu tai nebuvo jokios info kad kiek duoti tesonet, pagrinde visi pinigai is sirgaliu uz bilietus, atributika ir savivaldybes pinigai kurie yra kauno mokesciu moketoju pinigai.

  3. KOCMOC

    ar jis yra gyvenime mates sporto sale? ar jam neleidziam kilnoti gelezies, nes susigadins tragiska metima i 3 zonos

  4. zzz

    cia turbut yra unikumas zalgirio istorijoj kuomet toks nkl/lkl dugno zaidejas komandoj zais jau penkta sezona. turbut gerai isipaise i kolektyva kad vis likdavo metai is metu, kuomet klube visur draugystes ir svogerizmas tokie lukosiunai visada tures sansa

  5. KOCMOC

    tik priminsiu, gaudavo 200k alga ranksluoscio padavinetojas, va cia tai darbas svajoniu, keliauji po pasauli, budamas visiska komandos atlieka ir dar gauni tokias saibas

  6. KOCMOC

    dar po vakar man niekaip pyktis nepraeina, kaip imanomi tokie dalyka tokiame lygyje, kazkokie cia gal giminystes rysiai, kitaip sunkiai protu suvokti, kazkas turi i ncaa begti zaisti kad kazka parodyti, o cia lengva ranka ima tokius megejus kurie uzima musu talentu vieta, tai vsio, zalgiris jokio jaunimo nebeturi kad uzimtu 12-13 zaidejo vieta??

  7. gaudavo

    200+, per keturis metus pasieme 1 mln , o naudos buvo gal kokiose 5-7 rungtynese per 4 metus. Ir nera jisai snaiperis nxja . Sunku suvokti tokiu sprendimus , makabi reikejo gynejo sumokejo ispirka irpasieme is ispanijos cempo , o cia visas sezona ziuri rinka ir nieko neranda be sumnerio, gerai dar kad trinkieri pasiseke paimt.

  8. Kocmonaute

    Ei avěpiza ar nenusibodo tapetint?

  9. KOCMOC

    ei loche, nenusibodo bybi ciulpt?

  10. LT Dominion

    Tubelis, Sirvydis atrodo ženkliai solidesni, bet čia kiti tikslai. Reikia žaidėjo LKL, kad duotų pailsėti kitiems ir neišleisti pinigų, kurių reikės Evansui. Trinkieri žino ką daro.

  11. LTSR cigaretės KOCMOC

    Rusiškais čiabatų autais prasmirdo. KOCMOC varyk į savo maskolijos teritoriją, garbinti CSKA.

  12. :)

    Oho, antra diena kiek aistru del zaidejo, kuris greiciausiai net nebus registruojamas Eurolygoj, o LKLe duos pailset pagrindiniams gynejams. Kai nera kaip pavaryt del zaidimo ir rezultatu, tai cia Lukosiuno pasirasymas heiteriams kaip aklai vistai grudas pakliuvo. Nu kaip cia susilaikysi, kai pirstai tiesiog niezti papilt eiline sudo porcija.

  13. % to :)

    Aistras kelia vienas ar keli čiabatai, i kurios čia niekas rimtai nežiuri. Jie klounai šio saito :)

  14. reikia

    registracijos verkiant , gaila kad niekam nerupi

  15. KOCMOC

    Kauna laikai maskolija urode?? vaikeli mokykis tame adaptuotu invalidu kkaseje ir nesireisk konentaruose. taip reikia registracijos, kad ciulpikai kaip tu negaletu cia reikstis del amziaus, beje kokia tavo lytis? vistgaidis speju

  16. KOCMOC

    ar jus bent suvokiat, kad sita mėgėja rkl lygio, anoreksika, jankunas kiauragalvis paliks ir kitam sezonui, cia baisus reikalas, viena klaida po kitos seka sito buvusio chimki zaidejo sprendimuose

  17. KOCMOC

    as puikiai prisimenu kaip tepe slides i rusyna uz didesnes saibas, nebuvo meiles klubui, kai tapo nereikalingu kurgi kitur sugris jei ne zalgiri, surinkdavo visa srota

  18. Lukosiunas

    nevarykit ant manes, as jus myliu, dauzysiu lenta, jus mane mylesit zali grybai

  19. Lukosiunas

    uzdirbsiu 100k per likusius menesius, vel apipisai visa vadyba su el capitano

  20. Lukosiunas

    sake burokas mane paims i olimpiada buti lyderiu

  21. ULAVONAS

    sveikiname su geru pasirasymu, zjbs kasioras, ranksluosciu padavinetoju ilgai ieskojome kol radome superstara, ismoko amerikeje gerai padavineti skudura

  22. APOLLO 18

    visi 3 astronautai žuvo menulyje, amerikos vyriausybe nuslepe sia misija

  23. KOSMONAUTAS

    girdejau lukosiunas yra pavainikis jankuno sunius, kaip ir aisku is kur ta meile.

  24. 💚💚💚

    Registracija mažai čia padėtų: galima registruotis iš skirtingų paskyrų, rašinėti įvairiais nick’ais. Pakaktų ištrinti kai kuriuos komentarus ar blokuoti prieigą kai kuriems žmonėms, jeigu patiems kultūros ir supratimo trūksta…

  25. KOSMONAUTAS

    demokratija ne taip veikia teslagalvi, eikit mamyciu foruma diskutuoti apie drugelius, jus ne fanai jei nematot kokias klaidas daro jankunas, myza ant galvos jums ir laimingi, apsipatenkine myzalu prigere.

  26. KOCMOC

    nu va, kaip ir sakiau, trincheri akivaizdziai patvirtino kad ne jo mintis buvo imti pavainiki ki i komanda, itariu kad jankunas turi nesantuokini sunu, kitaip sunkiai protu paaiskinama imti i komanda megeju lygio, geriau maciuli tada susigrazinti reikejo, net dabar daugiau naudos komandai duotu ar ta pati saboni, jankunas ilgai netemps pareigose, nemanau kad ilgai su juo zais okmanas, vienas klaidietis futbole juokina visus fanus, kitas krepsinyje, sportininkai nera protingi, negalima ju prileisti prie kazkokiu vadovaujanciu postu.

  27. KOCMOC

    arba gm santazuoja pavaininkis, turi kazkokiu paslapciu

  28. vardas

    Vienas ir tas pats durnius raso. Nepagydomas

  29. anksciau

    trindavo komentarus su izeidinejimais, dabar viskas palikta savieigai, tarp kitko lukosiuno alga apie 5000 – 6000 per men , ne tiek jau daug , ka tik blogeriai atskleide

  30. KOCMOC

    uz skuduro padavinejima tiek moket yra daugoka, valytojai gali tiek moket, efektas tas pats bus!

  31. Sk

    Žais už lėkšte sriubos