„Žalgirio“ arenoje – įtikinama pergalė prieš Bolonijos „Virtus“ 7

Kauno „Žalgiris“ (12-18) nutraukė pralaimėjimų seriją Eurolygoje. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 96:81 (22:22, 21:27, 25:14, 28:18) įveikė Bolonijos „Virtus“ (17-13) ekipą.

Dviem tritaškiais susitikimą atidarė Dovydas Giedraitis, o Laurynas Birutis dvi atakas užbaigė dvitaškiais – 10:11. D.Giedraitis ir Kevarriusas Hayesas pridėjo po dvitaškį, Lukas Lekavičius taikliai metė iš toli, o Edmondas Sumneris surinko penkis taškus – 22:22.

Du tritaškius iš eilės pataikė Tomas Dimša, vieną pataikė Danielius Lavrinovičius, o po du taškus surinko K.Hayesas ir E.Sumneris – 35:36. Iš toli taikliai atakavo Keenanas Evansas, nuo baudų metimo linijos taškus rinko L.Birutis ir D.Lavrinovičius, o E.Sumneris pasižymėjo dvitaškiu – 43:49.

Po du taškus po pertraukos pelnė Edgaras Ulanovas, D.Giedraitis ir K.Evansas, o šešiais pasižymėjo L.Birutis – 55:51. Tritaškį su varžovo pražanga pataikė K.Evansas, dvitaškį įmetė D.Giedraitis, penkis taškus sumetė E.Sumneris, o baudų metimais taškus rinko K.Hayesas – 68:63.

Trimis taškais ketvirtį pradėjo K.Hayesas, reidą po krepšiu surengė E.Sumneris, o L.Lekavičius smeigė du tritaškius – 79:69. Tris baudų metimus sumetė E.Ulanovas, dvitaškį su varžovo pražanga įmetė K.Evansas, K.Hayesas dukart įdėjo iš viršaus, Arnas Butkevičius taškus rinko baudų metimais, o pergalę tritaškiu įtvirtino pirmuosius taškus Eurolygoje pelnęs Nedas Montvila – 96:81.

„Žalgiris“: E.Sumneris 16, K.Evansas 14 (7 rez. perd.), K.Hayesas 13 (6 atk. kam., 2 per. kam.), D.Giedraitis 12, L.Birutis 12, L.Lekavičius 9, T.Dimša 6, E.Ulanovas 5, D.Lavrinovičius 4, N.Montvila 3, A.Butkevičius 2, B.Manekas 0.

„Virtus“: T.Shengelia 19, R.Lomazsas 15, A.Abassas 12.

Komentarai

  1. Aha

    Reikėjo žaisti, kai tam laikas buvo. Dabar erelius dvi dienas vaidins iki sekančių rungtynių,kol vėl bus eilinį kartą pagaidinti.

  2. 709

    Su pergale visus

  3. :)

    Grazi pergale grazios sukakties proga. Tuo ir pasidziaukim, gana to suknisto negatyvo, jau vis tiek niekas nepasikeis. Dabar lieka pasidziaugt kiekviena pergale, kuria pavyks pasiekt iki Eurolygos sezono pabaigos. P.S. Marskinelius palikt kaip nuolatinius. Tikra Zalgirio spalva. Ne veltui cempioniski :)

  4. To Aha

    Eik paverk skiauterětas i vištide.

  5. olena

    Great game

  6. BBD meras

    Kad visada taip žaistų, būtų ne tik įkrintamosiose, bet jau ir atkrintamosiose

  7. 💚💚💚

    Tikrai gražios rungtynės… O dėl sold out’ų… Jeigu būtų pažadėta, kad Evansas liks „Žalgiryje“, manau, žmonės išpirktų bilietus. Kad ir kaip naiviai skamba, nupirkčiau porą bilietų, nors tikrai žinau, jog negalėsiu atvykti į areną, ir kam nors tiesiog padovanočiau. Net mano mama, kuriai dabar 75-eri ir „Žalgirio“ rungtynes stebi tik per televiziją, sako, mielai pirktų bilietą (na, kaip kuklią investiciją į Evansą ir „Žalgirį“)…🤗 Visiems gerų emocijų rytoj!