Žalgiriečiai namuose užtikrintai įveikė „Baskonia“ 10

Kauno „Žalgirio“ (13-18) krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė iškovodami ir antrą pergalę. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 94:76 (25:17, 23:17, 23:23, 23:19) įveikė Vitorijos „Baskonia“ (16-15) ekipą.

Po du taškus susitikimo pradžioje pelnė Laurynas Birutis ir Keenanas Evansas, Edgaras Ulanovas taikliai metė iš toli, o Dovydas Giedraitis realizavo du baudų metimus – 9:11. Penkis taškus iš eilės surinko Edmondas Sumneris, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo E.Ulanovas, šešis taškus pelnė Kevarriusas Hayesas, o dvitaškiu kėlinį pabaigė Brady Manekas – 25:17.

K.Hayesas pasižymėjo dar šešiais taškais, Lukas Lekavičius smeigė tritaškį, o du taškus pridėjo E.Ulanovas – 36:24. Po du taškus pridėjo B.Manekas ir L.Birutis, o aštuonis taškus prieš pertrauką surinko K.Evansas – 48:34.

Baudos metimą įmetė K.Hayesas, Arnas Butkevičius ir K.Evansas taikliai metė iš toli, bet skirtumas tarp komandų sumažėjo – 55:46. E.Ulanovas greitoje atakoje pasižymėjo dvitaškiu su varžovo pražanga, penkis taškus pelnė A.Butkevičius, sudėtingą vidutinio nuotolio metimą pataikė K.Evansas, o tolimus metimus pataikė Tomas Dimša ir B.Manekas – 71:57.

Keturis taškus įsirašė K.Hayesas, reidą po krepšiu surengė T.Dimša, K.Evansas sumetė tris baudų metimus, o A.Butkevičius pataisė netikslų komandos draugo metimą – 82:65. L.Lekavičius perėmė kamuolį ir pelnė du lengvus taškus, L.Birutis pataisė du komandos draugų metimus, vidutinio nuotolio metimą įmetė K.Evansas, greitoje atakoje du taškus pelnė D.Giedraitis, o pergalę baudų metimais įtvirtino L.Lekavičius – 94:76.

„Žalgiris“: K.Evansas 20 (4 rez. perd.), K.Hayesas 17 (7 atk. kam.), E.Ulanovas 11 (7 atk. kam.), A.Butkevičius 10 (5 atk. kam., 2 per. kam.), L.Birutis 8 (6 atk. kam., 2 blk.), B.Manekas 7, L.Lekavičius 7, T.Dimša 5, E.Sumneris 5 (2 per. kam.), D.Giedraitis 4 (3 per. kam.), D.Lavrinovičius 0, N.Montvila 0.

„Baskonia“: C.Milleris-McIntyre’as 16, M.Howardas 14, C.Moneke 12, V.Marinkovičius 12, M.Costello 11.

Komentarai

  1. jozas111

    ANDREA
    TRINCHIERI storas

  2. Sigis

    Ule su tokia alga lavonu lavonas,

  3. 709

    Su antra pergale sia savaite

  4. :)

    Wow, tokio dvigubos savaitės rezultato tikrai nesitikėjau. Puikiai!

  5. Hyper

    Super !!!

  6. BBD meras

    Su pergale! Kai nori ir žaisti moka.

  7. olena

    Another great game, well done

  8. Deja

    Kad Evanso „Žalgiryje“ nebebus, jau susitaikėme. Tik labai liūdna, kad esame neturtinga, šalta, nepatraukli šalis… Su niekuo negalime konkuruoti. Turtingieji klubai metų metus išlaiko savo lyderius, o mes – lyg pereinamasis kiemas: tik ką nors surandame, priprantame, ir mus palieka. Ir kitaip nebus… Nes esame tik ubagėliai, mylintys krepšinį.

  9. jozas111

    lavonai lavonai

  10. O sportas

    Ziniasklaida Zalgiris Evansui pateike kosmini pasiulyma