Išpirkti visi bilietai į mačą su Eurolygos čempionais „Žalgirio“ arenoje 14

Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į susitikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų išpirkti visi bilietai.

Paskutiniai bilietai į dvikovą su Eurolygos čempionais išgraibstyti likus pustrečios savaitės iki mačo – rungtynės su „Real“ krepšininkais bus žaidžiamos balandžio 11 dieną. Tai yra jau 15-tos šio sezono Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje, kuriose išparduoti visi bilietai.

Iki tol, kovo 28 d., bus sužaistos rungtynės su Milano „EA7 Emporio Armani“, į kurias yra likę vos pora šimtų bilietų. Tai paskutinis šansas įsigyti bilietus į žalgiriečių susitikimus šiame reguliariajame Eurolygos sezone.

Akistatoje su Milano ekipa sirgalių laukia ir ypatingas svečias – per rungtynių didžiąją pertrauką savo pasirodymą surengs Eurovizijoje Lietuvai atstovausiantis atlikėjas Silvester Belt.

Sparčiai tirpsta bilietai ir į trečiąją sezono dvikovą su Vilniaus „Ryto“ ekipa, kuri į „Žalgirio“ areną atvyks balandžio 14 d.

Šios „Betsafe-LKL“ rungtynės bus ypatingos, kadangi vėl keisis ištikimiausių komandos sirgalių aktyvaus palaikymo tribūna – žalgiriečių palaikymas bus kuriamas iš 130/131 sektoriaus.

Komentarai

  1. Na štai ir viskas...

    Bilietai išpirkti, o Evansas keliasi į „Olympiacos“…

  2. 💚💚💚

    Kad Evansas išeina – faktas. Tiesiog „Olimpiacos“ kol kas paneigė susitarimą, kad nekurstytų daugiau aistrų. Jeigu tiesa, jog „Žalgiris“, net nusižengdamas savo principams, dėjo visas pastangas išsaugoti Evansą – didelė pagarba ir dėkingumas. Nebevarkime. Jau ir nusibodo maldauti ir tuščiai tikėtis. Akivaizdu, jog žmogus pats nenori būti čia. Padėkokime Evansui, palinkėkime jam sėkmės, garbingai baikime Eurolygos sezoną ir ruoškimės LKL finalams. Bus sunku: nebeturime Tayloro, o „Ryto“ legionieriai labai motyvuoti…

  3. hey hey

    o vietoj tayloro evansas negerai?

  4. To hey hey

    Puiku, tik, kaip žinome, Evansas nenori čia likti… Būtų malonu, jeigu „Žalgiris“ oficialiai patvirtintų turimą informaciją.

  5. To 2 hey

    Ka tvirtint kosmonaute, baigsis sezonas ir pasakys. Jis dar turi kontrakta. Ir iš kur jus maušai tik lendat.

  6. Tobulas antradienio rytas „Žalgirio“ fanams

    Evansas turi kontraktą su „Žalgiriu“ šiam sezonui. Kodėl negalima patvirtinti informacijos, jeigu susitarimas su kita komanda dėl kito sezono yra oficialus? Dėl kitų „Žalgirio“ žaidėjų buvo skelbiama iš anksto (Pangosas, Nebo ir kt.). Tai būtų garbinga tiek iš organizacijos, tiek iš žaidėjo pusės, kad „maušai“ „Žalgirio“ fanai liautųsi svaičioję. Ir klubas, ir krepšininkas tyli, vadinasi, graikų informacija – tiesa. O dar taip neseniai pats Evansas neigė neva gandus ir kalbėjo, jog iki vasaros nesvarsto kitų komandų pasiūlymų, koncentruojasi į žaidimą „Žalgiryje“… Pasirodo, jau susitaręs su kita komanda. Apgailėtina… Bet ko norėti. Juk krepšinis – viso labo verslas. Tik liūdna, jog ir „Žalgiris“ – ne komanda, tik trumpalaikis, poros sezonų, komercinis projektas.

  7. tobulas ryte,

    cia tokiu keistu issireiskimu geriau nevartok ir nustokit cia myzciot del Evanso. Bet pastebejai teisingai, Žalgiris yra biznio projektas, deja, idrologiškai gerokai pasvinkes.

  8. :(

    Nu dėl Evanso tai viskas ir taip buvo aišku. Žalgiris davė jam viską, ką jis ir norėjo gauti čia atvykdamas – galimybę būti lyderiu ir pasikelti vertę. Ačiū jam už visus jo puikius pasirodymus, už komandos tempimą į pergales. Sėkmės jam. Tik gaila, kad tas pasirašymas jau dabar, dar nesibaigus sezonui. Jau žinom iš savo patirties, kaip atrodo žaidėjai, pasirašę su kitu klubu… Bus sunku Žalgiriui net ir LKLo finaluose, nes šita komanda pastatyta ant Evanso. Bet bus geras šansas kitiems įrodyt, ko yra verti, kai lyderis nebetrauks jų subinių ;). Iš kitos pusės, vadovai dabar galės ramiai koncentruotis į gynėjų linijos formavimą kitam sezonui, nebešvaistydami laiką vėjo laukuose gaudymui. Dabar mums reikia abiejų pagrindinių gynėjų ir būtų gerai nebesusimauti kaip buvo padaryta su Sumneriu ir Mitrou Longu. Nuo šitų pasirinkimų priklausys kito sezono sėkmė.

  9. Paneige

    Jau buvo ir pries Antra Rata Gandai Fenerbache Barca del Evanso bet juk ne naujiena bet kuris kuris buvo Zalgirio lyderis sulaukdavo gandu einant I sezono pabaiga

  10. To Paneige

    Deja, šįkart jau nebe gandai

  11. Pakenas

    Sake kad atmete pasiulyma kolkas kai buvo rasyta jog Zalgiris pateike kosmini pasiulyma Evansui

  12. To to

    Nu sakau paneige Klubas nieko nepasirase

  13. ·

    „Olympiacos“ visada neigia išankstinius susitarimus.

  14. Nebutinai

    Oly