„Žalgirio“ arenoje – svarbi pergalė prieš Milano ekipą 11

Kauno „Žalgiris“ (14-18) toliau kabinasi į Eurolygos įkrintamąsias. Andrea Trinchieri auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 87:73 (14:17, 21:20, 24:17, 28:19) įveikė Milano „EA7 Emporio Armani“ (14-18).

Dvitaškiais susitikimą pradėjo Dovydas Giedraitis, Arnas Butkevičius ir Keenanas Evansas, o po du taškus pridėjo Laurynas Birutis ir Edgaras Ulanovas – 10:5. Per likusias penkias kėlinio minutes po dvitaškį įmetė L.Birutis ir Edmondas Sumneris, o žalgiriečiai jau vijosi varžovus – 14:17.

E.Sumneris įmetė baudos metimą, tritaškiu pasižymėjo Brady Manekas, Lukas Lekavičius pelnė penkis taškus, o metimu iš po krepšio taškus pelnė Kevarriusas Hayesas – 25:24. Penkis taškus iš eilės surinko A.Butkevičius, o K.Evansas neklydo atakuodamas nuo baudų metimo linijos ir smeigė tritaškį – 35:37.

Po pertraukos žalgiriečiai įjungė aukštesnę pavarą ir po D.Giedraičio, E.Ulanovo ir E.Sumnerio dvitaškių bei keturių K.Evanso taškų jau pirmavo – 45:40. Dvitaškį pridėjo L.Birutis, E.Sumneris surinko keturis taškus, K.Hayesas įdėjo iš viršaus, o K.Evansas ir L.Lekavičius smeigė po tritaškį – 59:54.

Penkis taškus pelnė E.Sumneris, L.Lekavičius ir K.Hayesas įmetė dvitaškius, o K.Evansas pasižymėjo dvitaškiu su pražanga – 71:63. L.Birutis pataikė baudos metimą, A.Butkevičius pataikė du tritaškius, E.Sumneris taikliai metė iš toli, K.Evansas vėl įmetė dvitaškį su pražanga, K.Hayesas įdėjo iš viršaus, o pergalę baudos metimu įtvirtino Danielius Lavrinovičius – 87:73.

„Žalgiris“: K.Evansas 20, E.Sumneris 17 (5 rez. perd., 2 per. kam.), A.Butkevičius 13, L.Lekavičius 10, K.Hayesas 8 (6 atk. kam.), L.Birutis 7 (7 atk. kam.), D.Giedraitis 4, E.Ulanovas 4 (5 rez. perd.), B.Manekas 3, D.Lavrinovičius 1, T.Dimša 0, D.Butka 0.

„EA7 Emporio Armani“: N.Mirotičius 19, S.Napieras 17, S.Shieldsas 11.

Komentarai

  1. Sigis

    Sumneri galetu biski ilgiau palaikyt,galetu ule gaut po 5 min nes lavonas totalus

  2. Opa

    Su pergale saldzia visus!!!!

  3. hhh

    edmukas in, ulavonas out

  4. Paulius

    Nuuu Sumneris šūdus mėto,bet paskutiniu laiku pataiko ❗️Smagu dėl jo..
    Begalvis,bet šiaip patinka paskutiniu metu :D Ewansas Žalgirio dievas❗️Emocija super šiandien..
    Jeigu kalbant ne į tema..apie kitus metus..

    Šiaip nusišnekėsiu gal,bet kitais metais visai į Žalgiri norėčiau Fosterio ❗️

  5. .

    na ka, sumneris is visiskai nurasyto virsta i svajoniu zaideja, o stai maneko pratesimas vis labiau ima atrodyti kaip klaida. edmonda reiktu islaikyti, dimsa pakeisti sirvydziu ar kuo nors kitu, ir stipriai pagalvoti del smito su hayesu.

  6. reikalaujame pakelti mums mokesčius !

    su tokia komanda Mesina nepateks net i desimtuka, o krepsinio profesorius kaip ne kaip, taciau Žalgirio nesugeba aplosti, nors pas mus sunkiu krastu nei kvapo. Taciau zaidimas pagreitejoir trys pergales paeiliui.
    Sumneris suprato, kad cia ne nba ir butina nusimesti kamuoli. Senai nemaciau taip besimegaujancio krepsiniu vyruko.

  7. Heyhey

    atsistokime visi visi, kas palaiko Kauno Žalgirį! Aišku rezultatas taip pat svarbus , bet palaikome žaliai baltus! Truputi perfrazavau , bet vis tiek maloni pergale.

  8. Rimtai

    Siūlau pradėti rinkti parašus už tai, kad išsaugoti Hayes. Ir kad nekeisti jo i kokį tai Poytresa ar kažką dar.

  9. to Heyhey

    Sunku nepriitarti :) Rezultatas nesvarbus tada, kai aisku kad gavos ir vistiek palaikom. O dabar vis dar ŠIANDIEN YRA MŪSŲ DIENA

  10. P,S.

    Ir visada bus :)

  11. Sumneris

    Ka reiskia isgeria firminio gerimo Kaip sakytu Augustas Suliauskas Trinchieri magija po triju pralaimejimu grizo 3 pergales tik gaila kad tos. Magijos nera isvykose namie zaidziam su didele motyvacija energyja fantastinis vakaras Edmond Sumner Keenan Evans MVP 💚🤍🔥👌