„Žalgiris Backstage“: Eurolygos finišas, fanų favoritai, Monika Liu ir „Karališka Erdvė“ 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rungtynėmis su Madrido „Real“ sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje užbaigė 2023-2024 m. Eurolygos sezoną.

Kaip jau įprasta, rungtynių užkulisius fiksavo „Žalgiris TV“ komanda, o Nemuno saloje susirinkusius žmones kalbino „Žalgiris Backstage“ vedėja Eglė Jurgaitytė.

Šį kartą į „Žalgiris TV“ laidų vedėjos ir atlikėjos akiratį papuolė kiti žinomi Lietuvos atlikėjai – Monika Liu ir grupė „Karališka Erdvė“.

„Aš nuo gimimo esu „Žalgirio“ fanė, esu dainavusi koncerte, kai reikėjo dainuoti už „Žalgirio“ išgelbėjimą. Man „Žalgiris“ yra svarbu, tėtis ir brolis yra visiški fanatikai, todėl ir aš palaikau visa širdimi. Būti arenoje yra nerealu“, – pasakojo aistringai komandą palaikiusi Monika Liu.

Pastaruoju metu „Žalgirio“ arenoje gerbėjus iš savo vietų kelia ir gerai žinoma „Karališkos Erdvės“ daina – „Iš lėto leidžiasi saulė“

„Žiauriai mylime „Žalgirį“, o girdėti savo dainas – jaudina. Labai džiaugiamės, kad ši daina groja būtent „Žalgirio“ arenoje, mums didelė garbė“, – svarstė grupės nariai.

„Žalgiris Backstage“ komanda arenos koridoriuose taip pat kalbino „Žalgirio“ sirgalius ir klausė jų apie labiausiai nustebinusius žalgiriečius bei sirgalių favoritus.

Visos akimirkos ir pokalbiai su arenoje apsilankiusiais žiūrovais buvo užfiksuoti dar vienoje šio sezono „Žalgiris Backstage“ laidoje.

Artimiausias rungtynes Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje žais jau sekmadienį – Lietuvos krepšinio lygoje laukia dvikova su Vilniaus „Rytu“, į kurią liko labai nedaug bilietų. Juos įsigyti galima paspaudus čia.

Komentarai