Vandensvydį išbandę žalgiriečiai surengė treniruotę „Žalgirio“ arenos baseine 16

Poros laisvų dienų sulaukę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sugrįžo į treniruotes. Tiesa, pirmoji buvo kiek kitokia nei įprasta – žalgiriečiai sportavo „Žalgirio“ arenos baseine.

Poilsio Lietuvos čempionai sulaukė, nes tarp dvejų „Betsafe-LKL“ rungtynių susidarė aštuonių dienų tarpas. Praėjusį sekmadienį kauniečiai sutriuškino Jonavos „CBet“ komandą, o pirmadienį, balandžio 29 d., „Žalgirio“ arenoje jų laukia dvikova su Mažeikių „M Basket–Delamode“ ekipa.

Trečiadienį žalgiriečių treniruotė buvo patikėta fizinio rengimo treneriams Justinui Grainiui ir Nerijui Navickui. Po trumpo apšilimo „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje komanda patraukė į „Žalgirio“ arenos baseiną, kuriame tęsė fizinio aktyvumo reikalaujančias pratybas.

Treniruotės pabaigoje žalgiriečiai pasiskirstė į jaunimo ir vyresniųjų komandas ir susirungė improvizuotame vandensvydžio mače.

„Buvo tikrai smagu. Pakeitėme aplinką, išeidami iš krepšinio aikštelės. Pasportavome dviem grupėmis, pasidarėme pratimų, o treniruotės pabaigoje aiškinomės jėgas vandensvydyje, – sakė Dovydas Giedraitis. – Šiaip plaukikas geras nesu, bet patinka sūkurinės vonios, pirtys. Mėgstu jas pakaitalioti: tiek sauną, tiek drėgnesnę, tiek turkišką.“

Apsilankymu „Žalgirio“ arenos baseine džiaugėsi ir komandos naujokas Demetre Riversas.

„Tai buvo tikrai įdomi atsistatymo treniruotė. Atlikome darbą baseine ir sužaidėme tikrai kovingą vandensvydžio mačą. Buvau vyresniųjų komandoje, kurioje tikrai stipriai pasirodė Rolandas Šmitas, o pats mačas baigėsi lygiosiomis, todėl turėsime jį pratęsti kitą kartą“, – sakė D.Riversas.

Ketvirtadienį žalgiriečiai jau grįžo į krepšinio aikštelę ir tęsė pasiruošimą likusioms „Betsafe-LKL“ reguliariojo sezono kovoms.

Komentarai

  1. Darius naras

    Matosi kaip Darius Summeriui apačioja i duda pučia….

  2. greičiau

    kelkite mokesčius, būtina pirkti šainykus, nes ruskiai be kovos pradėjo imti Ukrainą. 115 Ukrobrigados kariai pasitraukė iš pozicijų ir ruskiai užėmė Očeretynę. Ukrovadovybė Kyiyjyve panikoje, įtaria sabotažą, nes dauguma 115 brigados karių atsidūrė ruskių nelaisvėje. Pralaužta fronto linija, rašo Berliner Zeitung. Zeitungas prognozuoja, kad ruskių spaudimas padidės iki maksimumo, kol neatvyko nauja Amerikos ginkluotė. Tuo tarpu žalgiriečiai issišiepę mirksta baseine, kur tai matyta.

  3. Tam greičiau

    Vargšas tu, su minkštu padarytas tėvų narkomanų.

  4. greičiau

    ė seni nevaryk čia, valink iš temos
    Žalgiris tuoj sureaguos ir surinks pinigų bairaktarui

  5. LOL

    Kaip dariukas spaliukas dundukas i viska skaudžiai reguoja :) Tai tu ir neatsakiai, tu daugiau gejus ar leizbietě?

  6. e

    lopas, frontas pralaužtas, o tau tik pidarai galvoj, iškrypėli tu. Eik į savznorius, ruoškis žūti stovedamas kaip štolcas pakelta galva.

  7. slavo

    Lenkijz ir Lietuva susitare padeti Ukrainai ir išsiūs saukuamojo amziaus ukrainiecius namuku i apkadus. Ot smagu

  8. Financial times

    rašo. Ka i tai chebra su ukruveliava ?

  9. siulau

    Pauliui Jankunui laimytis savo siulymo ir pirmam apmoketi uz kokiu 15 ukrainieciu 5 dienas kariniu mokymu. Prie to turetu finansiskai prisideti ir visi tie, kurie pasirase uz didesnius mokescius. Juk nesousime mes savo broliu ukrainieciu pas Bandera kaip durniu kokiu neaprengtu ir nemokytu. Slavo ukroini !Za kyijyv ! Za Zelenski !

  10. Kokia neapykanta

    Toks vaizdas kad Drariu drožě visas bataljonas ukrainiečiu :)

  11. Darius

    žioply, tu taip nieko ir nesupratai.

  12. LOL

    Nu svarbiausia tu supratai :)

  13. dariau

    Tai kaip žmoněms tave suprast? Kad tu visada loji, mes šunu kalba nekalbam. Čia ik tu save supranti.

  14. blynas

    nustokit krva cia rasineti nesamones kazkokias , nereikia kreipti demesio i zmones kuriuos nuskriaude gyvenimas , rasykit apie zalgiri , krepsini , o ne lokit vieni ant kitu, o ta balvona palikit ramybej , jam jau niekas nepades ir niekas nepakeis.

  15. Baikit

    Tai kad nieks jo ir neskaito, Dar kaip tapetus, apie karus pradeda rašyti? Praleidi ta marazma.

  16. Darius

    koks krepšinis, čia gi ištisai eina straipsniai apie skiepus, kaukes, dirbtinį intelektą, žalią kursä, mokesčių kėlimą, paramą Ukrainai. Ką dar praleidau ?