Žalgiriečių penketukas įveikė visus varžovus žaliai baltų protmūšyje 10

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, susirinkę į „Žalgirio“ areną, iškovojo dar vieną sezono pergalę, tačiau šįkart – ne žaisdami krepšinį, o atsakydami klausimus apie jį.

Žalgiriečiai Edgaras Ulanovas, Arnas Butkevičius, Tomas Dimša, Laurynas Birutis ir Dovydas Giedraitis sudalyvavo pirmą kartą gyvai surengtame „Žalgiris Insider“ prenumeratorių protmūšyje ir jame, surinkę 34 taškus iš 45-ių galimų, iškovojo pirmąją vietą.

„Sekėsi taip, kaip visi matėte. Buvo visiškai netikėta, nes po pirmojo turo atrodė, kad, gerai, gal ir visai gerai viskas mums klostysis, bet, kai klausimai buvo mažiau susiję su „Žalgiriu“ ar krepšiniu, buvo labai sudėtinga. Kažkaip išsivartėme“, – kalbėjo T.Dimša.

Antrąją vietą protmūšyje užėmė „Green White Boys“ komanda, atsilikusi nuo žalgiriečių vos 1,25 taško. Šios komandos kapitonas Aivaras Boičiukas puikiai pasirodė specialiame kapitonų ture, kuriame iškovojo pirmą vietą. Treti liko „Ofisiniai“ (31,5 tšk.), kurių gretose buvo „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris, komandos vadovas Mindaugas Kvedaras, krepšinio administracijos vadovė Auksė Zakrienė, komandos skautas Erikas Kirvelaitis ir masažuotojas Romas Petraitis.

Protmūšio metu „Green White Boys“ dar turėjo minimalų pranašumą po dviejų turų, tačiau žalgiriečiai įtvirtino savo persvarą antroje renginio dalyje. Laimėję protmūšį, savo prizus „Žalgirio“ krepšininkai atidavė jauniausiems renginio žaidėjams – jaunesnių klasių moksleiviams iš komandos „Žalčiukai“.

„Turėjome bendrus pasitarimus, prieidavome vieną sprendimą. Nebuvo tokio, kad „šitą žinojau“. Kaip parašydavome, taip ir būdavo. Buvo tokių klausimų, kur labai užtikrintai prašovėme. Buvo visai smagu, tad kartosime apsilankymą“, – šypsojosi T.Dimša.

Renginyje tarp 16 komandų buvo ir kitų puikiai pažįstamų veidų – „Žalgirio“ šokėjų komanda ir jaunųjų žalgiriečių penketukas. Tarp protmūšyje dalyvavusių „Žalgiris Insider“ Klubo narių – ir žinomas intelektualinių TV žaidimų dalyvis Liucijus Ambraška.

„Labai „fainas“ renginys. Smagus konceptas – sujungti krepšininkus, sirgalius ir mus, jaunesnius žaidėjus. Pabendrauti buvo smagu. Kaip sekėsi? Galėjome ir geriau pagal mūsų sugebėjimus, bet smagu, kad sudalyvavome“, – po renginio kalbėjo 6-ąją vietą užėmusių jaunųjų žalgiriečių komandos žaidėjas Mantas Laurenčikas.

Žaidimo nugalėtojams atiteko „Geros dovanos“, degalinių tinklo „Viada“, „Vilkyškių pieninės“, „Kiddy Lietuva“, „Žalgirisshop.lt“ ir „Žalgirio“ arenos baseino įsteigti prizai.

Komentarai

  1. Faina buvo

    Man šitas patiko. Kas turi kaklą, bet neturi galvos? Galvojau (butelis). Pasirodo atsakymas Darius.

  2. Darius

    nustebino, kaip čia prizą ne Ukrainai atidavė ?

  3. Visada

    Bet kaip ta balvona trolina. O tas vatnikas ir prisigauna.

  4. ka

    tu sakai, tave jau keli metai kaip trolina per visus falus ir tau viskas tinka. Kiek kartu marmala leidaisi, lopas ? Uostyk ukroveliava

  5. BBD meras

    Bet žiūriu visur tas nelaimėlis siaučia su ta Ukraina. Dareli ar vaistukai tau nebeveikia kur psichuškėj davė? Ant tokių kaip tu pykti negalima. Užuojauta tau vargšeli. Nu negailestingas gyvenimas tau pasitaikė…

  6. Darius

    seni, aš juk iš solidarumo su Žalgiriu tą darau, moli tu Juk ne aš sugalvojau mokesčius kelti, ne aš inkilus kaliau, ne aš bairaktarams rinkau, o Žalgiris. Daug dar galiu vardinti.

  7. Visada laukiam

    Vardink :)

  8. Darius

    tu visada gali pabučiuoti savo boyfriendui į subinę

  9. Darius

    Žinutė apie Ukrainą ir Rusiją. Vokietijoje Murnau mieste ar kaime, gyvenvietėjev gal, ruskis papjovė du ukrus.kareivius, kurie buvo gydomi po sužeidimų, gautų fronte.

  10. saltinis

    laisves tv, ir laisves partija