Žalgiriečiai ketvirtfinalio namų mačą žais Kėdainiuose: startuoja bilietų prekyba 10

Nors „Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone Kauno „Žalgirio“ krepšininkams dar liko sužaisti vienerias rungtynes, kurios trečiadienį įvyks „Žalgirio“ arenoje, jau aiškus ir ketvirtfinalio etapo tvarkaraštis.

Atkrintamosios varžybos prasidės sekmadienį, gegužės 12 d. Dėl „Žalgirio“ arenos užimtumo pirmasis ketvirtfinalio serijos mačas bus žaidžiamas Kėdainių arenoje. Rungtynių pradžia – 15.40 val. (durys atidaromos 15.00 val.).

Kėdainių arenoje galios įprasta „Žalgirio“ namų rungtynėms tvarka – prie įėjimo pateikus 2023–2024 m. sezono abonemento kortelę (galimybės išsiimti bilietus iš kortelės šiose rungtynėse galimybės nebus), abonementų turėtojai galės rungtynes stebėti nemokamai E–H sektoriuose, sėdėjimo vietą pasirenkant laisvai (vietų kiekis ribotas).

Sirgaliai taip pat galės įsigyti bilietus į rungtynes (galios moksleivio, studento ir senjoro nuolaidos). Pardavimai bus vykdomi nenurodant vietų, o sėsti bus galima B–L sektoriuose.

Ketvirtfinalio serija bus žaidžiama iki 2 pergalių. Antrosios rungtynės įvyks gegužės 14 d. išvykoje. Jei prireiktų, trečiosios rungtynės būtų žaidžiamos gegužės 17 d. „Žalgirio“ arenoje.

„Betsafe-LKL“ reguliariajame sezone pirmąją vietą užėmusių žalgiriečių varžovas ketvirtfinalio etape paaiškės gegužės 9 d., kuomet Mažeikių „M Basket–Delamode“ susikaus su Kėdainių „Nevėžiu–Optibet“ ir sieks užsitikrinti septintąją vietą. „M Basket–Delamode“ pergalės atveju čempionams iššūkį mestų Jonavos „CBet“. Jei mažeikiškiams nepavyks pasiekti pergalės, būtent jie taps „Žalgirio“ varžovais.

Komentarai

  1. kad nors

    pusfinaliai butu zaidziami arenoj, bet matau kad organizacija deda skersa ant LKL

  2. Suprantama

    2000 telpa ir Kedainiu arenoje

  3. 💚💚💚

    Nieko tokio, ir kėdainiškiai turės progą savo arenoje pamatyti ketvirtfinalio rungtynes. Sėkmės žalgiriečiams. Tik nebesivežkite to Evanso. Mėnuo jam Lietuvoje liko, dar gaus kokią traumą.

  4. Prie ko Evansas? Be jo žlugimas

  5. sekmes

    kelioneje i kedainius , nedaug ten kas vaziuos, be to dar pardavines bilietus , ar ne pasityciojimas is aboanamentu savininku? daleiskim atvaziuoji su abonementu ir neileidzia nes vietu skaicius ribotas. Aisku kad bus tu vietu , taciau organizacija visiskai nukrypo i komercija , pamatysit pusfinaliam irgi nebus vietos arenoj, nes visa geguze arena pilna renginiu.

  6. Jankūnai

    esi šūdas, ne prezidentas. Nusiritęs iki kaimo (atsiprašau kėdainiečų ) lygio.

  7. Faktas

    Arenoje nuo 11-os iki 17-os vienintelė 12-a diena užimta. Rungtynės būtinai tą dieną. Darom išvadas.,,

  8. Šančiai

    Žalgiris jau keli metai per atkrintamąsias tampa BENAMIU ŠUNIMI, kuris priverstas vykti kažkur (į Garliavą, į Kėdainius). Arena matyt statyta dėl sušiktų estrados ,,žvaigždžių“, o ne dėl krepšinio. Ruoškime piketą ir akcijas prieš Jankūną, kuriam svarbiausia jo užimama kėdė….

  9. abc

    halej po rekonstrukcijos vos viena karta zaide, kodel ten negali vykti rungtynes? atrodo absurdiskai kai komanda priversta tampytis po garliavas, kedainius ir prienus.

  10. tai 1655 ,

    pasiskaityk salygas , hales del , kodel ne , negali , vygt , tian , ir da but ne gales , 3 \\ 2 , M ,