K.Hayeso metimas išplėšė pergalę antrosiose pusfinalio serijos rungtynėse 24

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo antrą pergalę „Betsafe-LKL“ pusfinalio serijoje. Andrea Trinchieri auklėtiniai išvykoje rezultatu 90:89 (16:22, 22:17, 23:29, 29:21) palaužė Panevėžio „7bet-Lietkabelį“.

Susitikimas Panevėžyje prasidėjo taikliu Lauryno Biručio dvitaškiu, tuomet Edgaras Ulanovas ir Keenanas Evansas pataikė po tritaškį, o K.Evansas dar sumetė du baudų metimus – 10:6. Dvitaškiais pasižymėjo Kevarriusas Hayesas ir Edmondas Sumneris, baudų metimus realizavo Lukas Lekavičius, tačiau jau teko vytis varžovus – 16:22.

L.Lekavičius pataikė iš toli, šešis taškus surinko L.Birutis, o reidą po krepšiu surengė K.Evansas – 27:30. Tas pats K.Evansas įmetė dar septynis taškus, du taškus pelnė Dovydas Giedraitis, o kėlinį taikliu metimu iš po krepšio užbaigė K.Hayesas – 38:39.

Po pertraukos lengvus taškus pelnė L.Birutis, keturis surinko Brady Manekas, o K.Evansas pataikė du tritaškius iš eilės – 50:53. Du tritaškius vieną po kito tuomet pataikė ir L.Lekavičius, D.Giedraitis sumetė baudų metimus, o taiklų tolimą metimą švystelėjo ir B.Manekas – 61:68.

Baudų metimais lemiamo ketvirčio pradžioje taškus rinko E.Ulanovas ir K.Evansas, L.Lekavičius smeigė tritaškį ir kauniečiai jau buvo priekyje – 71:70. R.Šmitas įmetė po baudos metimą, septynis taškus surinko E.Ulanovas, L.Birutis dukart iš eilės įdėjo iš viršaus, o likus žaisti minutę komandas skyrė vos taškas – 83:82. Nelengvą tritaškį pataikė K.Evansas, netikslų komandos draugo metimą pataisė K.Hayesas, tačiau likus žaisti kelias sekundes svečiai vėl atsidūrė besivejančios komandos vaidmenyje – 88:89. Tiesa, paskutinės rungtynių atakos metu netikslų K.Evanso metimą su sirena pataisė K.Hayesas ir kauniečiai šventė pergalę – 90:89.

„Žalgiris“: K.Evansas 27 (2 per. kam.), L.Lekavičius 14, L.Birutis 14 (5 atk. kam.), E.Ulanovas 13 (5 rez. perd.), K.Hayesas 8 (6 atk. kam.), B.Manekas 7, D.Giedraitis 4, E.Sumneris 2, R.Šmitas 1, D.Riversas 0, T.Dimša 0.

„7bet-Lietkabelis“: D.Sirvydis 19, G.Orelik 19, D.Gagičius 17.

Komentarai

  1. jjjj

    latviu balkis toliau atostogose, matyt per mazai algos gauna

  2. :(

    Nu tragiškos rungtynės. Šita komanda absoliučiai nemoka žaist išvykose. Evansui max pagarba. Jei ne jis, būtų pasikrovę be jokių klausimų. Ir čia prieš super sunkią seriją turėjusį, tiek fiziškai, tiek emociškai išsitaškiusį Lietkabelį. Jei teks žaist finalo seriją su vulvom, bus labai sunku. Trečioj pozicijoj jie turi pranašumą, iš gynėjų pas mus tik Evansas, visi kiti tuščia vieta. Tai tos dvi vulvų pergalės reguliarkėj jau neatrodo atsitiktinės.

  3. Vardas

    Bla..bla..bla… jai baisu neik i miṣ̌ka. O taip tikrai latviui pistono reik, arba tegul deda alga savo ant stalo. Ir neẓ̌inau kelinta vieta Lietkabelis paims, bet kad jie flopu č̣empionai akivaizdu.

  4. :(

    Nu Šmitas jau Stambule, bet čia ir Trinchierio nemažai kaltės yra. Vienas iš dviejų svarbiausių žaidėjų buvo visiškai nustumtas į šoną, prarado savo rolę komandoj, prarado formą ir motyvaciją. O dabar Manekas, kuris prasitęsęs sutartį jau seniausiai atostogauja, dar ir traumą gavo. Tai dabar 3-4 pozicijose turim vieną Ulę. Šitos pergalės Žalgiris nenusipelnė tiek dėl prasto žaidimo, tiek dėl visų durnų sprendimų pabaigoj. Net ir Evanso tas paskutinis metimas prieš tris varžovus tikrai nebuvo geras sprendimas. Nekalbant apie Hayeso tą atkovotą kamuolį, kur buvo galima drąsiai švilpt pražangą. Nepelnyta pergalė ir aiškus parodymas varžovams, kad Žalgiris yra pažeidžiamas. Pirmose rungtynėse žiauriai banguotas žaidimas, antrose turėjo būt pralaimėjimas.

  5. :)

    Kas ko nenusipelne, nejuokink. Dar vienas specas, kurk podcasta savo, nesnekejas veju.

  6. A G

    tragedija ne komanda.

  7. Darius

    komandos biudžetas didžiulis, net nėra ką lygint su Lietkabeliu, šeši legionieriai, algos šimtatūkstantinės, bet vaizdas aikštelėje to neatspindi. Vos keliese tempia komandą į priekį, kiti kas atostogauja, kas traumų maišas, o kitas išvis ne į tą lygį papuolęs. Dabar kažkokį nupirko juodį, visi puolė liaupsinti, tas irgi aiškina, kad stengsis varyt iš visų jėgų. Nulis visiškas, ne žaidėjas ir dar kitiems metams planuoja jį pasilikti ?

  8. na

    pergale yra pergale, gal ir kabeliai labiau jos norejo, bet heisas ………..yra totalus kaušas , tiesiog jam pasiseke kad neužfiksavo pražangos , nes padare per peskutines 5 sek dvi visisškas nesamones, Na šmitas jau mintyse leidžia kontrakto su efes pinigus, visiškai atsipalaidaves , dimšos neturėtu likti komandoje kitais metais, negalima žaidžiant tokiam lygyje būti tokiam pažeidžaimam.

  9. sirgalius

    negi neaisku kad zaidejam nusispjaut ant jusu komentaru,manot jie juos skaito?Dimsa nori losti tik pas Maksvyti,maneko sutartis kitam sezonui ta pinigai i bala-neingintis,nei pataikyti negali,pastovumo nulis,treneriukas itgi kazkaip nelabai sugeba issireikalauti,paskuties atakos paruosimas tragedija.Smita reikejo jau po nauju metu parduoti.Jeigu isimt Keenana,Luka tai jau butu minus 2 su paneveziu,o vilkai atejus no neimui treneriui is kaimo zaidzia komosa gal ir i zalgiri koki Urbona?

  10. o

    tau bl neaisku kad niekas cia zaidejams neraso? Cia sirgaliai ir kiti tarpusavyje diskutuoja arba koliojasi.

  11. Kacapuu dyrkai Drariui

    Nieks tavo tapetu matrioṣ̌ka neskaito.

  12. Faktas

    tas tipelis, kuris save vadina dariumi, yra ruskių siųstas trolis. Jo tikslas provokuoti ir siekti sirgalių susipriešinimo. O krepšinis jam absoliučiai dzin. Net neabejoju, kad dar ne viename tinklapyje dalyvauja ir šika šika šika. Kovoti su troliais paprasčiausias būdas nekreipiant dėmesio. Nepasiduokite provokacijoms.

  13. Darius

    faktas, kad bičas, laikantis save faktu, perkaito saulėje.

  14. Darius

    siulau sekančiose Žalgirio rungtynėse faktui užtraukti ukrainietišką skanduotę kti ne skačet tot moskal. Faktas turbūt vienas strikinės visoje arenoje.

  15. LOL

    Faktas kad tu esi muhamoras. O viskas kita ir kokiam tu pasauli gyveni, visiem dzin. Tai FAKTAS. Papasakok dar ka nors, mums idomu :) pvẓ̌…Kokios spalvos tavo buda?

  16. Darius

    karinė paslaptis, spalvą slepiam, kamufliažas uždėtas, mes blindaže su ukrais, laukiam pinigų už inkilus

  17. Pusfinaliai

    Na Roland’s Smits isimuses is Ritmo Dimsa vel nekaip atrodo laisvi nepataiko

  18. Trinchieri

    Kad mazai leido Riversa na daug kas noretu kad Liktu

  19. :(

    Nereikia to Riverso. Roliniu zaideju uztenka ir savu. Mums reikia pagrindiniu, kurie ir darys visa graju. O dar kalbant apie rungtynes, tai kaip ir sakiau, komanda pergales nenusipelne, ka patvirtino ir LKLas, pripazindami teiseju klaida, kai nebuvo skirta prazanga Hayesui. Apskritai visa rungtyniu pabaiga galima imt ir rodyt, kaip negalima zaist. Apskritai Zalgiriui reikia nustot malt suda ir susiimt, nes vienas Evansas titulo neatnes.

  20. Sigis

    Vienam zombiui jau rusai visur vaidenasi,gydykis ir telika maziau žiurek

  21. Sigita(s)

    Interneto botai, drasus sofos kariai. Eikit su korabliu nah…

  22. ne

    viskas taip paprasta nenustatytos lyties gyvune.

  23. Tiem

    Nepaprasta pas ka vatinis pimpis ant kaktos kabo…

  24. eik

    jau durneli miegot