Žalgiriečiai susitiko su Torre del Mar meru 0

Šiandien Kauno “Žalgirio” krepšininkai, besiruošiantys artėjančiam sezonui Ispanijoje, viešėjo Torre del Mar merijoje, kur juos priėmė miestelio meras. Jis pabrėžė, jog kiekvienam būtų garbė susitikti su tokia garsia ir žinoma komanda kaip “Žalgiris”, kurios lyderis ir simbolis yra Arvydas Sabonis. Žalgiriečiai padėkojo už puikias gyvenimo ir pasiruošimo sezonui sąlygas. Komanda gyvena naujame, tik prieš metus pastatytame, viešbutyje su visais įmanomais patogumais. Torre del Mar meras įteikė “Žalgiriui” atminimo dovanėlę, o kauniečiai padovanojo klubo marškinėlius su žaidėjų autografais.
“Žalgiriui”, o ypač A.Saboniui, netrūksta Ispanijos žiniasklaidos dėmesio. Kauno klubo vidurio puolėjas kasdien atsakinėja į didžiausių Ispanijos spaudos leidinių ir televizijų žurnalistų klausimus, žiniasklaidoje taip pat pateikiama daug informacijos apie kauniečių atvykimą, treniruotes bei draugiškus susitikimus.
Ispanijoje šiuo metu dienomis būna 28-30 laipsnių šilumos, tad treniruotės, vykstančios dukart per dieną, krepšininkams nebūna lengvos.
Šiandien vakarop įvyko spaudos konferencija, skirta rytojaus draugiškam mačui tarp “Žalgirio” ir Madrido “Real”. Joje dalyvavo Kauno klubo vyriausiojo trenerio asistentas Gintaras Krapikas ir komandos kapitonas Mindaugas Timinskas, o ispanams atstovavo vyriausiasis treneris Božidar Maljkovič ir žaidėjas Moustapha Sonko.
Rytoj rungtynės tarp Lietuvos čempionų ir karališkojo Madrido klubo prasidės 19 val. 15 min. Lietuvos laiku.

PASTABA: naudojant tinklalapio informaciją, nuoroda į zalgiris.lt yra būtina.

Komentarai