„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ pradeda „nerealų“ krepšinio sezoną Kaune 0

Kauno restorane „McDonald‘s“ įvyks „nereali“ šventė kartu su „Žalgirio“ krepšinio komanda. Spalio 16 dieną Lietuvos krepšinio lygos čempionai pradės naujajį sezoną savo komandos naujokų krikštynomis.
Naujokų krikštynos – tai vienas iš krepšinio sezono atidarymo renginių, kurie vyks šį šeštadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune.
“Restoranas „McDonald‘s“ ir Kauno „Žalgiris“ bendradarbiauja jau penkerius metus. Kiekvieno krepšinio sezono pradžioje mes pasikviečiame krepšininkus pasveikinti su naujuoju sezonu ir palinkėti įspūdingų pergalių“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė.
2004 m. Lietuvos krepšinio lygos čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai spalio 16 d. 13.00 val. atvyks į komandos gerbėjų pamėgtą restoraną McDonald‘s“.
„Puikus draugystės pavyzdys – krepšinio Žvaigždžių alėja šalia restorano „McDonald‘s“. Tai paskatinimas mūsų žaidėjams siekti pergalių ir kovoti iki pabaigos. Mums visada čia malonu sugrįžti, kur jaučiame krepšinio dvasią, ištikimybę ir nuoširdų palaikymą.“, – sako Gediminas Navikauskas, UAB „A. Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centras“ valdybos pirmininko pavaduotojas.
„Nerealios“ šventės metu taip pat bus surengta viktorina ir totalizatorius, kur bus galima laimėti daug įvairių prizų.
Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – grafiti, šalia įėjimo – Žvaigždžių alėja. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.
„McDonald‘s“ jau ne pirmą kartą rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė Žvaigždžių alėjos atidarymas, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai