„Žalgiris“ ir „McDonald‘s“ plečia krepšinio Žvaigždžių alėją Kaune 0

Lietuvos krepšinio sostinėje Kaune plečiama krepšinio šlovės alėja – Žvaigždžių alėja. Joje gegužės 6 dieną savo delno įspaudą paliks Lietuvos krepšinio lygos čempionų lyderis žalgirietis Darijušas Lavrinovičius. Įspūdingą sportinę formą demonstravęs aukštaūgis jau buvo pripažintas naudingiausiu 2005/06 m.sezono LKL ir BBL čempionatų žaidėju, naudingiausiu BBL spalio ir gruodžio mėnesio žaidėju bei geriausiu Baltijos lygos kovotoju dėl atšokusių kamuolių. D.Lavrinovičius buvo vienas naudingiausių ir Eurolygoje ir pateko į simbolinį geriausių šio turnyro žaidėjų antrąjį penketuką.

Naujo įspaudo Žvaigždžių alėjoje atidarymas – tai vienas iš krepšinio renginių, kuris vyks šį šeštadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune. Restoranas kartu su Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda organizuoja nuotaikingas palydėtuves į pačias svarbiausias kovas LKL finale.

“Restoranas „McDonald‘s“ ir Kauno „Žalgiris“ bendradarbiauja jau septynerius metus – ši Žvaigždžių alėja tapo tikru mūsų draugystės įprasminimu. Kiekvieno krepšinio sezono pabaigoje mes plėsime alėją naujomis žvaigždžių pavardėmis ir delnų įspaudais.“, – teigia Virginija Girulska, UAB „McDonald‘s Restaurants“ marketingo vadovė.

2005 m. Lietuvos krepšinio lygos čempionai – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gegužės 6 d. 13.30 val. atvyks į komandos gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.

„Atidarydami sezoną čia susirinkę sirgaliai linkėjo mums didelės sėkmės, kuri mus lydėjo visą šį laiką ir, tikimės, lydės finalinėse kovose. Todėl ir grįžome čia, į restoraną „McDonald‘s“, padėkoti visiems už ištikimybę ir nuoširdų palaikymą“, – sako Gediminas Navikauskas, UAB „A. Sabonio „Žalgirio“ krepšinio centras“ valdybos pirmininko pavaduotojas.

Žalgiriečių palydėtuvių į LKL finalo kovas metu bus surengta viktorina, vyks metimų konkursas, kuriame dalyvaus ir „Žalgirio“ krepšininkai.

Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš tris metus – interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos, marškinėliai ir prizinės taurės, ant lauko sienų – grafiti. Čia taip pat galima nusipirkti bilietus į visas Kauno halėje vykstančias „Žalgirio“ rungtynes.

„McDonald‘s“ jau ne pirmą kartą rengia bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė Žvaigždžių alėjos atidarymas, krepšinio sezono atidarymo ceremonija, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai