„Žalgirio“ šokėjoms ir Vokietijoje netrūko dėmesio 0

Vakar iš Hamburge vykstančio Europos veteranų krepšinio čempionato sugrįžo Kauno „Žalgirio“ šokėjų grupė. Vokietijoje jos nestokojo populiarumo ir buvo apdovanotos didžiuliu dėmesiu. „Kai šokome šio čempionato atidarymo renginio metu, mums plojo visa salė, o kai šokėja lindo į krepšį, visi žiūrovai pradėjo balsu rėkti“ – pasakojo grupės vadovė Bronė Švitrienė. „Tačiau apskritai, galima išsakyti daug pastabų čempionato organizatoriams, nes turnyras buvo tikrai prastai surengtas. Skundėsi ir komandos, bloga organizacija, be abejo, atsiliepė mūsų pasirodymams. Buvo prastas įgarsinimas, iki paskutinės minutės nežinojome, kada mums teks pasirodyti. Pačios pasiprašėme, kad mums būtų leista šokti per lietuvių rungtynes. Kadangi pirmąją čempionato dieną mūsiškiai nežaidė, pasirodėme per šeimininkų dvikovas. „ – sakė B.Švitrienė.

Pagyrimų už profesionalumą „Žalgirio“ šokėjos sulaukė ne tik iš žiūrovų, jomis susidomėjo atstovai iš Graikijos ir JAV, kurie ateityje gali pasiūlyti konkretų bendradarbiavimą.

„Pastaruoju metu sulaukiame daug klausimų, ar neapmaudu, kad į Pasaulio krepšinio čempionatą Japonijoje išvykstame ne mes, o kita šokių grupė („Eurodance“) Aišku liūdna, galiu pasakyti, kad ši šokių grupė buvo paimta be atrankos, neatsižvelgiant į profesionalumo kriterijus, veikiau, pagal giminystės ryšius“ – pažymėjo B.Švitrienė.

Komentarai