Žalgiriečiai išvyko į Prancūziją 0

Šiandien anksti ryte Kauno „Žalgirio“ komanda išvyko į Prancūziją, kur sužais kelias draugiškas rungtynes su vietos komandomis. Pirmiausia žalgiriečiai skris į Paryžių, o iš ten pasieks Bresto miestą, kuriame ir vyks draugiškas keturių komandų turnyras. Beje, Kauno klubo strategas Ainaras Bagatskis iš Paryžiaus keliaus ne į Brestą, o tiesiai į Atėnus. Graikijos sostinėje vyks Generalinė ULEB Eurolygos asamblėja ir bus traukiami Eurolygos burtai, po kurių paaiškės „Žalgirio“ varžovai šiame turnyre. A.Bagatskis taip pat dalyvaus Eurolygos trenerių ir teisėjų seminare, o po burtų traukimo, kurie vyks rytoj, iškart prisijungs prie komandos.

Be „Žalgirio“ draugiškame turnyre Prancūzijoje dalyvauja vietos "Pau-Orthez" ir "Chalon/Saone" komandos bei "Dexia Mons" ekipa iš Belgijos.

Rugsėjo 17 – 26 dienomis kauniečiai tęs pasiruošimą sezonui Ispanijos La Banezos kurorte. Rugsėjo 24 d. „Žalgiris“ sužais su Sevilijos CSF, 25 d. su Leono „Baloncesto Leon“ ekipa. Beje, Ispanijos Leono provincijos miestelio La Banezos valdžia džiaugiasi būsimu „Žalgirio“ vizitu. Ispanai tikisi, kad keletą dienų kartu su komanda La Banezoje praleis ir Arvydas Sabonis. „Žalgiris“ treniruosis miesto sporto arenoje, salėse ir baseinuose. Komanda taip pat apsilankys miestelio mokyklose.

zalgiris.lt ir "Respublikos" inf.

Komentarai