Žalgiriečių kelionė iš Kauno į Brestą truko net 18 valandų 0

Kauno „Žalgirio“ komandos kelionė į Bresto miestą, kuriame šiandien startuoja  keturių komandų draugiškas turnyras, susiklostė ne itin sklandžiai. Prancūzija, kaip ir Lietuvos moterų rinktinei, žalgiriečiams tapo labai nemiela. Atskridę į Paryžių Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sulaukė numatyto reiso į Brestą, tačiau sulipę į lėktuvą sužinojo, jog jis negali pakilti dėl problemų, susijusių su deguonies užpildymu lėktuvo bakuose.

Žalgiriečiai valandą laukė, kol lėktuvas bus paruoštas skrydžiui, tačiau vėliau paaiškėjo, kad jo nepavyks sutaisyti ir komanda su visu bagažu buvo priversta persikraustyti į kitą lėktuvą. Kito lėktuvo teko lauti dar keletą valandų. Žalgiriečiai iš Paryžiaus išskrido tik devintą valandą vakaro ir apie dešimtą pasiekė Brestą. Tačiau visos bėdos tuo nesibaigė – visos šios ilgos kelionės metu dingo „Žalgirio“ kapitono Tanokos Beardo bagažas.  

Tik atvykę žaidėjai apsistojo viešbutyje, pavakarieniavo ir išvargę krito į lovas. Žalgiriečių kelionė iš Kauno į Brestą truko net 18 valandų.  

Komentarai