Sveikiname visus su Kalėdomis ir artėjančiais Naujaisiais metais 0

Dabar, kai naktys ilgiausios, ilgai būna tamsu, bet kartais pasirodo žvaigždės. Kai aš žiūriu į tamsų dangų, pilną žvaigždžių, atkreipiu dėmesį ne į tamsą, bet į tuos žibintėlius, kurie užima labai mažą dangaus plotą, bet traukia mano akį, širdį, jausmus. Aš galiu dairytis bei keikti tamsą ir nepastebėti, kad čia pat dega žibintas. Ir galiu pasidžiaugti tais gražiais dalykais, kurie yra šalia.

Stabtelėkime. Atėjo pačios gražiausios metų šventės – Kalėdos ir Naujieji metai.

Visos „Žalgirio“ krepšinio komandos vardu norime palinkėti klubo rėmėjams, gerbėjams ir visiems krepšinio mylėtojams bei tiesiog geriems žmonėms, kad Kalėdinė šviesa būtų daug stipresnė ir gilesnė negu bet kokia tamsa ar gyvenimo sunkumai. Tikėkime ta šviesa ir turėkime drąsos ja dalytis su kitais.

Daug žmonių turbūt sutiktų, kad stebuklas yra tie paprasti, kasdieniai dalykai – kai galime džiaugtis vieni kitais, pastebėti tai, ką turime, o ne tai, ko neturime arba negalime pasiekti. Labai retai būna, kad ateina kažkas kaip Kalėdų senelis ir padovanoja stebuklą. Paprastai mes patys galime išpildyti savo viltis.

Su meile – „Žalgiris“.

Komentarai