Krepšinio žvaigždžių alėja Kaune pasipildys dar vienu delno įspaudu 0

Lietuvos krepšinio sostinėje Kaune nauja pavarde pasipildys McDonald‘s krepšinio žvaigždžių alėja. Joje gegužės 17 dieną savo delno įspaudą paliks žalgirietis Eurelijus Žukauskas, kurio indėlis į komandos ir visos Lietuvos krepšinio pergales yra labai svarus.

Garbingas delno įspaudo atidengimas Žvaigždžių alėjoje – tai vienas iš Žalgirio šventės renginių, kurie vyks šį sekmadienį restorane „McDonald‘s“ Kaune. Restoranas kartu su Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda organizuoja nuotaikingą Žalgirio šventę.

„Jau dešimt metų „McDonald‘s“ kompanija ištikimai bendradarbiauja su Kauno „Žalgiriu“, o Žvaigždžių alėja – mūsų draugystės simbolis. Kiekvienais metais mes plečiame alėją naujomis žvaigždžių pavardėmis ir delnų įspaudais. Mums garbė būti kartu su Lietuvos krepšinio legenda“, – teigia Virginija Girulska, UAB „Premier Restaurants“ rinkos vadovė Lietuvai.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai gegužės 17 d., sekmadienį, 12.00 val. atvyks į komandos gerbėjų pamėgtą restoraną „McDonald‘s“.

„Mums visada malonu sugrįžti į „McDonald‘s“ organizuojamus renginius, kuriuose labai daug krepšinio dvasios, puikios nuotaikos ir mūsų komandos palaikymo. Čia įsiamžinę geriausi mūsų krepšininkai, čia vyksta šventiniai krepšinio sezono atidarymai ir uždarymai“, – sako Paulius Motiejūnas, „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius.

Žalgirio šventės metu bus surengta viktorina, vyks „Tritaškio“ metimo konkursas, kuriame dalyvaus restorano „McDonald‘s“ loterijos laimėtojai ir „Žalgirio“ krepšininkai.

Restorane „McDonald‘s“ krepšinio tema įsivyravo jau prieš šešis metus – Žvaigždžių alėjoje savo delnų įspaudus jau paliko Arvydas Sabonis, Edas Cota, Mindaugas Timinskas, Tanoka Beardas, Dainius Šalenga, Darjušas Lavrinovičius, Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, interjerą puošia žalgiriečių nuotraukos ir marškinėliai, ant sienų – grafiti krepšinio tema.

„McDonald‘s“ tęsia tradiciją rengti bendras akcijas su žalgiriečiais – didelio krepšinio aistruolių dėmesio susilaukė krepšinio sezono atidarymo ceremonija, populiari tapo akcija „Laimėk pietus su krepšinio žvaigžde“.

Komentarai