E.Žukauskas įamžintas McDonald‘s krepšinio Žvaigždžių alėjoje (VIDEO) 0

Lietuvos krepšinio sostinėje Kaune nauja pavarde pasipildė McDonald‘s krepšinio žvaigždžių alėja. Joje sekmadienį atidengtas Kauno „Žalgirio“ vidurio puolėjo Eurelijaus Žukausko delno įspaudas.

„McDonald‘s“ restorane Kaune vykusioje šventėje dalyvavę žalgiriečiai pagerbė komandos draugą bei praleido popietę su restorane apsilankiusiais „Žalgirio“ gerbėjais.

ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio” ir restorano „McDonald‘s“ šventė prasidėjo pietumis. Žalgiriečiams užkandžiaujant, buvo surengta viktorina, kurioje visi šventės dalyviai atsakinėjo į klausimus, susijusius su Kauno „Žalgiriu“ ir restoranu „McDonald‘s“. Už teisingus atsakymus buvo dalinami įvairūs „Žalgirio“ ir „McDonald‘s“ prizai.

Vėliau dešimt teisingai atsakiusiųjų į viktorinos klausimus pasidalino į dvi komandas ir dalyvavo nuotaikingame žaidime. Jame vienas komandos narys turėjo apsivilkti specialų kostiumą, į kurį likę dalyviai turėjo prikimšti kuo daugiau balionų. Jaunieji „Žalgirio“ gerbėjai išsirinko abiejų komandų kapitones bei pagalbos pasikvietė po vieną žalgirietį. Prie ekipų prisijungę Šarūnas Vasiliauskas ir Jonas Mačiulis iš širdies padėjo savo komandoms. Greitesnė pasirodė Š.Vasiliausko ekipa, kuri įveikė varžovus rezultatu 29:26.

Galiausiai atėjo laikas ir iškilmingiausiam dienos epizodui – E.Žukausko įamžinimui krepšinio žvaigždžių alėjoje. Prieš pasukdamas prie iš anksto paruoštos vietos Eurelijus padėkojo Kauno „McDonald‘s“ restorano direktoriui Eugenijui Šimokaičiui už ilgametį bendradarbiavimą ir įteikė jam savo marškinėlius.

Tuomet žalgiriečiai pasuko į lauką, kur šalia „McDonald‘s“ restorano jau šeštus metus yra papildoma „Žalgirio“ žvaigždžių alėja. Sirgaliai ir žiniasklaidos atstovai apsupo E.Žukauską, kurio delnas nuo šiol puikuosis šalia kitų žalgiriečių – Arvydo Sabonio, Edo Cotos, Mindaugo Timinsko, Tanokos Beardo, Dainiaus Šalengos, Darjušo Lavrinovičiaus, Pauliaus Jankūno, Jono Mačiulio – delnų įspaudų.

Plačiau apie šventę – Žalgiris.lt video reportaže:

Komentarai