Sulaukėme „Respublikos“ sporto priedo „Sporto žmonės“ 0

ELTA inf.

Sportininkus ir sporto gerbėjus antradienį pasiekė naujasis dienraščio „Respublika“ priedas – žurnalas „Sporto žmonės“. Kol kas naujasis 60 psl. leidinys džiugins tik „Respublikos“ prenumeratorius, tačiau jau po kelių savaičių „Sporto žmones“ bus galima įsigyti visose spaudos platinimo vietose.

Naujo žurnalo redaktorius Arijus Žakas tvirtina, kad vieninteliame sporto priede Lietuvoje įdomių temų jame ras kiekvienas sporto mėgėjas.

„Žurnalas ypatingas vien todėl, kad šiuo metu Lietuvoje nėra nė vieno su dienraščiais platinamo sporto žurnalo. Tai, kad „Respublikos“ leidinių grupė nusprendė leisti sporto žurnalą, yra ypatingas reiškinys visoje Lietuvos sporto žiniasklaidoje. Mūsų šalyje žmonės labai domisi sportu, todėl gaila, kad anksčiau tokio leidinio nebuvo“, – sako A.Žakas.

Pasak jo, žurnalas orientuotas į sporto žmones, asmenybes, dabartines ir būsimas žvaigždes. Didelis dėmesys bus skiriamas sportininkams, treneriams ir visiems su sportu susijusiems žmonėms. Bus rašoma ne tik apie krepšinį – nebus užmirštos ir mažiau populiarios sporto šakos ir sportininkai.

Jau nuo pirmo numerio spausdinami sporto reitingai, kas laikoma naujove sporto žiniasklaidoje. Skaitytojai kiekviename „Sporto žmonių“ numeryje ras Lietuvos sportininkų reitingus ir palyginimus pasauliniu mastu. Įvairiomis sporto šakomis besidomintys skaitytojai galės sekti, kaip keičiasi jų mėgstamo sportininko ar komandos vieta pasauliniame tos šakos reitinge. Žurnale yra ir daugiau staigmenų.

Platesnį interviu su „Sporto žmonės“ redaktoriumi rasite:
http://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/ziniasklaida/sporto_zmones__zurnalas_kiekvienam/

Komentarai