Kauno „Žalgiris“ padėkojo rėmėjams (VIDEO) 0

Ketvirtadienio vakarą krepšinio klubas Kauno „Žalgiris“ ir asociacija „Žalgirio fondas“ į šventinį renginį klube „Nautilus“ pakvietė komandos rėmėjus ir partnerius. Daugiau nei šimtas svečių kelias valandas praleido kartu, bendravo su klubo ir asociacijos vadovais.

Šventinis vakaras prasidėjo peržiūra dokumentinio filmo, kurio metu skambėjo oratorija iš prieš kelis metus vykusios „Žalgirio“ klubo 60-mečio šventės. Oratorijoje solo partiją atliko ir pats Arvydas Sabonis, šį kartą negalėjęs dalyvauti renginyje.

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas pasveikino susirinkusius ir padėkojo jiems už pagalbą nelengvo praėjusio sezono metu, taip pat išreikšdamas tikėjimą, kad komandos rėmėjai ir toliau išliks ištikimi „Žalgiriui“.

ŪBIG prezidentas ir Kauno „Žalgirio“ valdybos narys Vladimiras Romanovas pažymėjo, kad „Žalgiris“ yra ne tik Kauno, bet ir visos Lietuvos vertybė, todėl kiekvienas gali jaustis šios komandos savininku. V.Romanovas patikino, kad į naujojo sezono komandą stengsis surinkti kuo daugiau naujų, jaunų stiprių žaidėjų bei dar kartą pasidžiaugė, kad iš Barselonos buvo parsivežta Eurolygos A licenzija.

Vieni iš renginio organizatorių asociacijos „Žalgirio fondas“ vadovai Visvaldas Matijošaitis ir Židrūnas Garšva pasidžiaugė, kad „Žalgirio“ vardan pavyko suvienyti verslininkus. Taip pat jie įteikė „Žalgirio fondo“ garbės narių sertifikatus vakaro vedėjui Vytautui Šapranauskui ir koncertavusiam Gyčiui Paškevičiui, kurie renginio svečius linksmino nemokamai ir taip įstojo į „Žalgirio“ komandos rėmėjų gretas.

Improvizuotoje viktorinoje į išradingus klausimus atsakę svečiai galėjo laimėti marškinėlius. Moterys pirmos atkreipė dėmesį į tai, kas vienija pastarojo meto „Žalgirio“ trenerius Algirdą Brazį, Rimantą Grigą ir Gintarą Krapiką (atsakymas – ūsai, aut. past.). Vėliau vykusiame aukcione buvo parduotas oficialus Eurolygos kamuolys su praėjusio sezono žalgiriečių parašais ir autentiški Tyuso Edney batai, su kuriais jis žaidė 1998/1999 m. sezone.

Po oficialiosios renginio dalies svečius linksmino Čikagos bliuzo žvaigždė Peaches Staten su grupe Luca Giordano Band (Italija).

Komentarai