Žalgiriečiai jau lieja prakaitą treniruotėse (VIDEO, FOTO) 0

ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo rengtis naujam sezonui. Dauguma pirmųjų savaičių treniruočių yra skirta fiziniam parengimui, todėl žalgiriečiai dažniau sportuos lauke ir grūdins savo kūnus artėjančioms krepšinio kovoms.

Šiuo metu „Žalgirio“ treniruotėse dalyvauja vienuolika krepšininkų: Dainius Šalenga, Tadas Klimavičius, Artūras Milaknis, Martynas Pocius, Povilas Butkevičius, Žygimantas Janavičius, Šarūnas Vasiliauskas, Vytenis Čižauskas, Adas Juškevičius, Vytenis Lipkevičius ir Vaidas Čepukaitis.

Kauno ekipos legionieriai prie komandos prisijungs kiek vėliau, o Mantas Kalnietis šiuo metu pluša Lietuvos nacionalinės vyrų rinktinės stovykloje.

Jau ketvirtus metus iš eilės didesnis krūvis ruošiantis sezonui tenka „Žalgirio“ fizinio parengimo treneriui Sigitui Kavaliauskui, tačiau nenuobodžiauja ir kiti trenerių štabo nariai. Gintaras Krapikas, Darius Maskoliūnas ir Gvidonas Markevičius sudėliojo treniruočių grafiką bemaž iki sezono pradžios, aptarė esminius pratybų niuansus. Be to, pirmojoje treniruotėje kaip „Žalgirio“ treneris dalyvavęs G.Markevičius buvo pristatytas krepšininkams ir iš arčiau susipažino su savo būsimais auklėtiniais.

Mūsų interneto svetainės Foto Galerijos skiltyje galite pamatyti nuotraukas iš pirmosios „Žalgirio“ treniruotės.

Pateikiame vaizdo reportažą iš „Žalgirio“ treniruotės su vyr. trenerio G.Krapiko komentarais:

Komentarai