Pasveikink bičiulį „Žalgirio“ interneto svetainėje 0

Nesugalvoji, kaip pasveikinti savo draugą, pažįstamą, kolegą gimtadienio ar kitos šventės proga? Žinai, kad jis negali nė dienos be Kauno „Žalgirio“?

Klubas siūlo originalų būdą tą padaryti – nustebink savo draugą ir pasveikink jį „Žalgirio“ interneto svetainėje www.zalgiris.lt.

Ką turėtum padaryti?

Parašyk el. laišką info@zalgiris.lt ir informuok, kurią dieną norėtum talpinti sveikinimą. Sulauk patvirtinimo, ar ši diena dar yra galima.Atsiųsk 291 x 142 pix (ilgis x plotis) išmatavimų sveikinimo reklamjuostę (angl. banner) el.paštu info@zalgiris.lt, kad galėtume patvirtinti, ar jis yra tinkamas.Sulaukus patvirtinimo, pervesk 60 Lt į klubo sąskaitą. Pavedimas turėtų būti padarytas likus mažiausiai dviems dienoms iki pageidaujamo sveikinimo laiko. Kaip atrodys sveikinimas?

Sveikinimo reklamjuostė (angl. banner) bus patalpintas www.zalgiris.lt puslapio dešinėje esančioje reklaminėje juostoje, aukščiausioje tuo metu įmanomoje pozicijoje. Sveikinimas bus matomas visą parą, nurodytu metu. Ką daryti, jei nemokate susikurti sveikinimo reklamjuostės (angl. banner)?

Parašykite mums. Pagal galimybes galėsime pasiūlyti savo sveikinimo variantą. Kiek papildomai kainuos reklamjuostės (angl. banner) gamyba, priklausys nuo Jūsų pageidavimų jos dizainui. Su naujo sezono pradžia pasiūlysime daugiau specialių dovanų, skirtų tikriems „Žalgirio“ sirgaliams.

Daugiau informacijos teiraukitės el.paštu info@zalgiris.lt.

Komentarai