„Žalgiris“ yra numatęs pamainą P.Jankūnui 0

Kauno „Žalgirio“ gerbėjų nervus tampiusi istorija pasibaigė: buvęs komandos kapitonas Paulius Jankūnas nusprendė pradėti legionieriaus karjerą ir pasirašė kontraktą su Maskvos srities „Chimki“ ekipa. Tačiau ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo stovykloje nerimo nematyti – tokiai galimai istorijos atomazgai buvo ruoštasi iš anksto.

„Formuodami komandą visada turime mažiausiai keletą variantų visoms pozicijoms. P.Jankūno situacija buvo užsitęsusi jau kurį laiką, todėl nuolat palaikėme ryšį ir su kitais kandidatais, – sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas. – Jau artimiausiomis dienomis turėtume užbaigti derybas su vienu aukštaūgiu krepšininku“.

Tvirto pasitikėjimo esamoje situacijoje klubo vadovams ir treneriams suteikia dar ir tai, jog „Žalgiris“ jau yra sudaręs sutartį su universaliuoju Travisu Watsonu, galinčiu žaisti ir sunkiojo krašto, ir vidurio puolėjo pozicijose.

„Įsigiję T.Watsoną jam buvome numatę žaidimo laiko tiek vienoje, tiek kitoje pozicijoje. Dabar jis galės daugiau rungtyniauti sunkiuoju krašto puolėju, o prisijungę du nauji „centrai“, su kuriais esame pakankamai toli pažengę derybose, bus paskutinė komandos komplektavimo detalė“, – „Žalgirio“ sudėties kontūrus braižė vyriausiasis ekipos treneris Gintaras Krapikas.

Žalgiriečiai jau pradėjo pasirengimą artėjančiam sezonui. Šią savaitę komanda daugiausiai laiko praleidžia sportuodama gryname ore, o nuo pirmadienio derins treniruotes salėje ir lauke. Neužilgo prie 11 besitreniruojančių krepšininkų prisijungs ir iš JAV atvyksiantis T.Watsonas.

Komentarai