„Husqvarna“ išlieka ištikima „Žalgirio“ rėmėja (VIDEO, FOTO) 0

„Labai gera kokybė, iškart jaučiasi“, – sakė Dainius Šalenga, savo namo kieme išbandęs „Husqvarna“ vejapjovę.

Didžiausios pasaulyje sodo įrangos gamintojos atstovai žalgiriečio namuose apsilankė neatsitiktinai – UAB „Husqvarna Lietuva“ pratęsė bendradarbiavimo sutartį su ŪBIG valdomu Kauno „Žalgirio“ klubu ir toliau rems tituluočiausią šalies komandą.

Pasirašę sutartį Švedijos įmonės „Husqvarna“ atstovai Lietuvoje ne tik įsipareigojo skirti finansinę paramą „Žalgirio“ ekipai, bet ir nusprendė suteikti galimybę vienam iš komandos narių išsirinkti aplinkos priežiūros įrenginį.

„Su Kauno „Žalgirio“ klubu bendradarbiaujame jau keletą metų. Džiugu, kad šiemet taip pat galime pratęsti savo draugystę, – sakė UAB „Husqvarna Lietuva“ direktorius Ričardas Alekna. – Savo ištikimybę „Žalgiriui“ demonstruoja ir D.Šalenga, komandai atstovausiantis jau aštuntą sezoną, todėl nusprendėme patriotiškiausiam žalgiriečiui įteikti ir asmeninę dovaną“.

Pratęsta bendradarbiavimo sutartimi džiaugėsi ir Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas: „Malonu, kad tarp „Žalgirio“ rėmėjų turime įmonių, kurios kiekvienais metais atnaujina paramą komandai. Be to, „Husqvarna“ atstovai vieni pirmųjų kreipėsi dėl sutarties pratęsimo. Gerbiame stabilius ir ilgamečius partnerius“.

Savo namuose Vilniuje per laisvą nuo treniruočių dieną D.Šalenga išmėgino kelis „Husqvarna“ įrankius. Žalgirietį labiausiai sužavėjo automatizuotas robotas-vejapjovė iš dalies varomas naudojant saulės energiją. Krepšininkas išbandė ir tradicinę rankomis valdomą žoliapjovę bei kitus „Husqvarna“ gaminius.

„Husqvarna“ – pirmaujanti ir viena seniausių kompanijų pasaulyje

„Husqvarna“ yra pirmaujanti, gaminių skirtų miškų, parkų bei sodų priežiūrai, taip pat motopjaustytuvų statybos pramonei, gamintoja. Įkurta 1689 m. „Husqvarna“ pasižymi labai plačiu gaminių asortimentu, kuriame yra viskas nuo profesionalių mašinų iki reikliems mėgėjams skirtų gaminių. Pagrindinis biuras yra Huskvarnos mieste, Švedijoje, kur iš visų 2200 darbuotojų maždaug 1800 dirba sudėtingų technologinių tyrimų, gaminių projektavimo, gamybos ir rinkodaros srityse.

„Husqvarna“ yra Švedijos kompanija, įkurta prieš 320 metų.Gaminių, skirtų aplinkos priežiūrai, gamybos lyderė pasaulyje.Atstovaujama daugiau nei 100 šalių.Atstovaujama daugiau nei 18000 prekybos atstovų visame pasaulyje.95 proc. pagamintų gaminių eksportuojama.Šiemet sukanka 50 metų, kai „Husqvarna“ pradėjo gaminti grandininius pjūklus. Didžioji gaminių dalis gaminama Švedijoje, kai kurie gaminiai perkami iš dukterinių „Husqvarna“ grupės kompanijų. Švedijoje kompanijos gamyklos yra Brastad, Huskvarna, Ödeshög ir Tandsbyn miestuose. Žvelgiant pasauliniu mastu, šiandien „Husqvarna“ yra didžiausia aplinkos priežiūros technikos gamintoja bei viena iš pagrindinių grandininių pjūklų gamintoja, o bendra prekybos apimtis yra maždaug penki milijardai Švedijos kronų.

Nuotraukas iš „Husqvarna“ apsilankymo D.Šalengos namuose galite išvysti mūsų interneto svetainės Foto Galerijos skiltyje.

Komentarai