Būk pirmasis su originaliais „Žalgirio“ marškinėliais 0

Sekmadienį, rugpjūčio 23 dieną, 11 val. „Ozo“ prekybos ir pramogų centre būk pirmasis pasipuošiantis naujaisiais „Žalgirio“ marškinėliais.

Naujajame „Ozo“ prekybos ir pramogų centre įsikūrė pirmoji Baltijos šalyse specializuota „Champion“ krepšinio parduotuvė „Champion basketball centre“. Joje sekmadienį 11 val. lankysis ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ treneris Darius Maskoliūnas ir vienas perspektyviausių žaidėjų Martynas Pocius.

Centrinėje „Ozo“ scenoje žalgiriečiai praves „Champion‘iškus“ turnyrus, kurių metų galėsite laimėti prizus su žalgiriečių autografais, o vėliau „Champion“ parduotuvėje galėsite būti pirmieji iš tik 10 laimingųjų, kurie galės įsigyti naujuosius originalius „Žalgirio“ marškinėlius. Žinoma, šalia bus žalgiriečiai, kurie papuoš juos savo autografais.

Sekmadienį bus parduoti tik 10 marškinėlių, todėl sugalvok originalią idėją, kodėl būtent tu turėtum būti jų pirmasis pirkėjas.

Nuo „krepšinio podiumo“ galėsi išgirsti atsakymus į visus tave dominančius klausimus, nuo „Žalgirio“ naujųjų žaidėjų įsigijimo iki treniruočių proceso detalių – tiesiai iš žalgiriečių lūpų.

Taip pat „Champion“ parduotuvėje esančioje krepšinio aikštelėje gali „įsimesti sau nuolaidą“ – kuo daugiau pataikysi į krepšį su skirtingais kamuoliais, tuo didesnė bus tavo nuolaida perkant „Champion“ aprangas.

„Champion“ parduotuvėje gali įsigyti ne tik visą žaidybinę krepšininko aprangą nuo 69 Lt, treniruočių kostiumus nuo 169 Lt, NBA žaidėjų LeBrono Jameso, Kobe Bryanto ar kitų žaidėjų originalius marškinėlius (159 Lt), bet ir profesionalius krepšinio batelius už 149 litus.

Būk pirmas čempionas!

Komentarai