Atsisveikinkite su Kauno sporto hale tinkamai: įsigykite Kauno „Žalgirio“ abonementą 0

Rugsėjį pradedama prekyba Kauno „Žalgirio“ 2009/10 m. sezono abonementais. Šis sezonas – paskutinis „Žalgirio“ sezonas Kauno sporto halėje. Suskubkite įsigyti abonementą ir tokiu būdu atsisveikinkite su ilgamete krepšinio šventove tinkamai! Palaikykite „Žalgirį“ taip, kad halė to niekada nepamirštų.

Kauno sporto halė ką tik atšventė 70-ies metų jubiliejų, tuo tarpu ŪBIG valdomas Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas pradeda jau 65-ąjį sezoną. Per tuos metus halė ir „Žalgiris“ tapo neatskiriami. Visas didžiąsias žalgiriečių pergales ir skaudžiausius pralaimėjimus matė ši klubo namų arena, sirgalių vadinama senutėle krepšinio šventove.

Per visus kartu užgyventus metus Kauno sporto halė ištvėrė 2004-aisiais matuotą triukšmo lygį, kuris vėliau buvo įtrauktas į Lietuvos rekordų knygą, stebėjo 100-ąsias Kauno „Žalgirio“ rungtynes Eurolygoje, kurios vyko su Pirėjo „Olympiakos“, klausėsi pirmą kartą prieš krepšinio rungtynes gyvai atliekamo Lietuvos himno, kas vėliau tapo tradicija, persikėlusia ir į kitas arenas.

Kauno „Žalgiris“ ir Kauno sporto halė – tarsi brolis ir sesuo. Tačiau jau kitąmet ateis laikas išsiskirti. Todėl skubėkite įsigyti naujojo sezono abonementus. Tinkamai atsisveikinti su ilgamete krepšinio šventove, Kauno sporto hale, tiesiog būtina.

Praleiskite metus su Kauno „Žalgiriu“ sporto halėje. Būtinai – dabar. Arba niekada.

Nuo rugsėjo 2 iki 5 dienos Kauno „Žalgiris“ kviečia pratęsti senuosius abonementus (į tas pačias vietas). Nuo rugsėjo 7 dienos bus pradėti platinti ir naujieji abonementai.

Visą informaciją apie abonementus rasite „Žalgirio“ interneto svetainės skiltyje „Bilietai“.

Komentarai