Pirmoji legionieriaus užduotis – išsirinkti būstą (VIDEO) 0

Kol ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai žaidė paskutines draugiškas rungtynes Klaipėdoje, vos prieš pusdienį į Lietuvą atvykęs Marcusas Brownas veltui laiko neleido. Kad galėtų ramiai prisijungti prie į Kauną sugrįžtančios komandos, legionierius iš karto puolė rūpintis buities sąlygomis ir pradėjo gyvenamosios vietos paieškas.

Po skrydžio praėjus tik kelioms valandoms, viešbučio lovoje vargiai bluostą sudėjęs krepšininkas neįtikėtinai žvaliai kibo rinktis iš kelių pasiūlytų variantų.

Aplankęs pirmąjį butą Laisvės alėjoje M.Brownas liko patenkintas nuo išorinio triukšmo apsaugotu miesto centre esančiu būstu, tačiau nustebo virtuvėje neradęs orkaitės, o dar labiau Marcusą suerzino žema laiptinės durų stakta, į kurią 193 cm ūgio vyras stuktelėjo viršugalvį.

Rimtesnio sužeidimo išvengęs ir nuotaikos nepraradęs žalgirietis panoro apžiūrėti kiek toliau nuo centro esantį namą. Atvykus į Žaliakalnį, M.Brownui įspūdį paliko nepriekaištingai sutvarkyta aplinka bei viduje esanti erdvė. Namo rūsyje krepšininkas atrado treniruoklių salę bei sauną, didelėje svetainėje puikavosi židinys, o antrame aukšte tilpo net trys miegamieji.

Platesnius M.Browno komentarus apie būsto paieškas siūlome pasižiūrėti „Žalgirio“ interneto svetainės video reportaže:
http://www.youtube.com/watch?v=rGmCm13yLpQ

Komentarai