„Žalgiris“ ir „Adidas“ – aukščiausio lygio partnerystė 0

Budresnė akis jau galėjo pastebėti – treniruotėse žalgiriečiai avi naujus „Adidas“ sportinius batelius. NBA žvaigždžių Kevino Garnetto, Dwighto Howardo ar Tracy McGrady vardinė avalynė nuo šiol į pergales ves ir Kauno „Žalgirio“ komandą.

Ketvirtadienį didžiausio Europos sporto avalynės gamintojo „Adidas“ atstovai Baltijos šalyse ir ŪBIG valdomas Kauno „Žalgirio“ klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį, pagal kurią žalgiriečiai visą sezoną galės rinktis jiems patinkančią naujausių modelių sportinę avalynę.

Vokietijoje įkurtos, bet vėliau visame pasaulyje savo veiklą išplėtusios kompanijos ir „Žalgirio“ santykiai vėl atsinaujino daugiau nei prieš metus. „Adidas“ iniciatyva jau nuo praėjusio sezono pradžios sportine apranga ir bateliais yra aprūpinama „Žalgirio“ jaunimo ekipa.

„Su Adidas atstovais bendraujame ne pirmus metus. Todėl nudžiugome, kai kompanijos atstovai panoro paremti ir pagrindinę komandą. „Adidas“ pasiūlytos sąlygos, gaminių kokybė ir patirtis dirbant net su NBA žvaigždėmis, mums leido lengvai priimti sprendimą pasirinkti sportinės avalynės rinkos lyderius“, – sakė Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Adidas“ atstovas Baltijos šalyse Jurgis Ozolins pažymėjo, kad nors sutartis oficialiai pasirašyta tik dabar, žalgiriečiai naujuosius „Adidas“ batelius avėjo nuo pat treniruočių stovyklos pradžios. Sportuojant lauke krepšininkai rinkosi bėgimo avalynę, o artėjant sezono pradžiai „Žalgirį“ pasieks ir krepšiniui skirtų NBA žvaigždžių batelių modeliai.

„Mes didžiuojamės pranešdami, kad „Adidas“ plečia savo bendradarbiavimą su legendiniu Lietuvos krepšinio klubu. Žengiame dar vieną žingsnį ir aprūpinsime ne tik jaunimo, bet ir „Žalgirio“ pagrindinę komandą. „Adidas“ ir NBA partnerystė mums suteikia patikimumo krepšinio srityje, tačiau žinodami tokio klubo kaip „Žalgirio“ svarbą Lietuvoje ir regione, suprantame, kad šiai komandai turime skirti ypatingą dėmesį“, – sakė iš Rygos atvykęs „Adidas“ atstovas J.Ozolins.

Ketvirtadienį „Žalgirio“ treniruočių centre surengtos spaudos konferencijos metu „Adidas“ taip pat pristatė batų linijos Team Signature, pabrėžiančios komandos svarbą, pagrindinius modelius. Galingiems puolėjams, tokiems kaip K.Garnettas ar D.Howardas, skirti „TS Commander“ modeliai ir greitiems gynėjams, tokiems kaip T.McGrady ar G.Arenas, skirti „TS Lightning Creators“ batai turėtų patikti ir „Žalgirio“ ekipos krepšininkams.

Apie „Adidas“

Jau daugiau nei 50 metų geriausiems pasaulio sportininkams „Adidas“ tiekia naujausią produkciją: nuo praeities legendų iki dabartinių superžvaigždžių, tokių kaip Kevinas Garnettas, Dwightas Howardas, Derrickas Rose‘as, Timas Duncanas, Tracy McGrady ar Šarūnas Jasikevičius.

2006 m. balandžio 11 d. „Adidas“ ir Nacionalinė krepšinio asociacija (NBA) pasirašė vienuolikos metų trukmės partnerystės sutartį. Nuo 2006/07 m. sezono pradžios „Adidas“ prekės ženklas tapo NBA, nacionalinės JAV moterų lygos (WNBA) ir NBA plėtojimosi lygos (NBA Development League) sportinių aprangų ir laisvalaikio drabužių tiekėju.

Komentarai