Baigiamas derinti LKL kalendorius – numatomas rekordinis transliacijų kiekis 0

Šią savaitę dviejų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) oficialių transliuotojų – SPORT1 ir „Lietuvos ryto televizijos“ vadovai kartu su LKL atstovais jau parengė preliminarų pirmojo LKL rato televizijos transliacijų grafiką.

Oficialus grafikas turėtų būti pristatytas visuomenei kitą savaitę, tačiau jau dabar aišku, kad Lietuvos krepšinio gerbėjų laukia įtempti vakarai – vien tik SPORT1 televizija pirmajame rate numato 12 tiesioginių transliacijų. Bus parodytos beveik visos Kauno „Žalgirio“ namų ir išvykos rungtynės bei įdomiausi kitų klubų susitikimai. O vėlyvais vakarais SPORT1 padės tiems, kurie nespės pasižiūrėti kitos televizijos transliuojamų rungtynių – bus rodomi „Lietuvos ryto televizijos“ pasirinktų rungtynių vaizdo įrašai.

LKL transliacijų maratoną SPORT1 planuoja pradėti trimis rungtynėmis pirmąją čempionato savaitę – spalio 5 dieną Kauno „derbiu“ – „Aisčiai“ prieš „Žalgirį“, o jau po dviejų dienų bus persikelta į Alytų, kur Lietuvos vicečempionai egzaminuos „Alytaus“ klubą, o spalio 9 dieną „Žalgiris“ namuose susitiks su lygos naujokais Utenos „Juventus“.

SPORT1 primena – visi Kauno „Žalgirio“ fanai! Ruoškitės!

Komentarai