Kauno Akropolis rems „Žalgirį“ 0

Prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ sudarė rėmimo sutartį su legendiniu Lietuvos krepšinio klubu „Žalgiris“. Sekmadienį ją savo parašais patvirtino „Kauno Akropolio“ valdytojos įmonės „Re&Solution Property Management“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Sigitas Jautakis ir ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas.

„Jau nuo Lietuvos Didžiosios kunigaikštystės laikų Žalgiris – tai lietuvių pergalių simbolis. Net sovietų laikais legendinės „Žalgirio“ ir Maskvos CSKA kovos buvo daugiau nei krepšinio rungtynės, pažadinusios tautinę savimonę visoje Lietuvoje. „Žalgirio“ krepšinio klubas – visų lietuvių pasididžiavimas. Per kelerius metus prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ tapo populiariausia kauniečių laisvalaikio praleidimo vieta. Šalia jos statoma naujoji Kauno krepšinio arena, kur 2011 metais vyks Europos krepšinio čempionatas. Todėl džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Žalgiriu“, kelti krepšinio populiarumą ir prisidėti prie naujų pergalių“, – sako įmonės „Resolution Property Management“, valdančios „Kauno Akropolį“, generalinis direktorius Baltijos šalyse Sigitas Jautakis. Pasak jo, „Kauno Akropolis“ įgyvendina naują programą „Akropolis Kaunui“. Sprendimas remti Kauno „Žalgirį“ – viena iš programos dalių.

„Džiaugiamės, kad mūsų rėmėju tapo viena didžiausių Lietuvos nekilnojamo turto valdymo įmonių „Resolution Property Management“ ir vienas iš gražiausių Europos prekybos ir pramogų centrų „Kauno Akropolis“. Tai skatina siekti naujų pergalių ir aukštumų. Po sudėtingo praėjusio sezono „Žalgiris“ grįžta su nauja jėga, nauja klubo politika ir strategija. Šiandien kartu mes rašome naujus šlovingos „Žalgirio“ istorijos puslapius“, – sako „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas pabrėžė, kad „Kauno Akropolio“ sprendimas tapti „Žalgirio“ rėmėju jo nenustebino. „Iš tikrųjų „Kauno Akropolis“ ir jo valdytojai didelį dėmesį skiria sporto populiarinimui. Žinau, kad Kauno prekybos ir pramogų sostinėje veikia ledo arena, kur treniruojasi ledo ritulininkai ir dailiojo čiuožimo atstovai. Tai tikrai sveikintina. Džiugu, kad nuo šiol „Kauno Akropolis“ bus mūsų komandos narys“, – teigė G.Krapikas.

Iškart po sutarties pasirašymo „Kauno Akropolyje“ apsilankė visa „Žalgirio“ komanda. Prekybos ir pramogų centro lankytojai bei „Žalgirio“ gerbėjai galėjo išvysti naujojo sezono ekipos pristatymą, sudalyvauti nuotaikinguose konkursuose. Susirinkusiems komandos kapitonas Dainius Šalenga teigė, kad „Kauno Akropolis“ – mėgstamiausia žalgiriečių poilsio vieta. „Akropolis“, kaip ir „Žalgiris“, – tai neatsiejama Kauno dalis“, – sakė „Žalgirio“ kapitonas.

Apie prekybos ir pramogų sostinę „Kauno Akropolis“:

Prekybos ir pramogų sostinės „Kauno Akropolis“ bendras plotas sudaro 80.000 kv.m. (bendras statinio plotas su daugiaaukšte automobilių parkavimo aikštele – apie 140.000 kv.m.). „Kauno Akropolyje“ veikia 263 operatoriai – parduotuvės, restoranai ir kavinės, laisvalaikio pramogų teikėjai ir biurai. Tarp nuomininkų yra žinomi prekių ženklai, kaip „Maxima“, „Zara“, „Apranga“, „New Yorker“, „Sportland“, „Elektromarkt“, „Čili“, „Esprit“, „S Oliver“ ir t.t. Prekybos ir pramogų centre taip pat veikia ledo arena, „Apollo“ boulingas ir „Forum Cinemas“ kino centras. 2008 metais Kauno PPC „Akropolis“ operatorių bendra apyvarta pasiekė 743,8 mln. litų.

Apie „Kauno Akropolio“ valdytoją – „Re&Solution“:

„Re&Solution“ yra viena pirmaujančių integruotas nekilnojamojo turto, finansų ir investicijų valdymo paslaugas teikiančių bendrovių Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Kaliningrade ir Šiaurės Europoje. Užimdama didelę vietinės rinkos dalį ir bendradarbiaudama su pasaulinio masto NT rinkos konsultantais įmonė pripažįstama kaip viena iš profesionaliausių savo srities paslaugas teikiančių kompanijų regione, valdanti 500.000 kv.m komercinio nekilnojamojo turto bei tarpininkaujanti didžiausiuose investiciniuose sandoriuose, kurių dydis siekia per 800 milijonų eurų vien Baltijos šalyse. „Re&Solution“ bendradarbiauja su lyderiaujančia NT konsultacinių bendrove Šiaurės Europoje „Newsec“ bei yra „Jones Lang LaSalle“ partnerė Baltijos šalyse ir Danijoje. „Euromoney” inicijuojamų apdovanojimų „Liquid Real Estate Awards 2008” metu „Re&Solution“ Baltijos šalyse pripažinta geriausia net keliose kategorijose.

Komentarai