„Žalgiris“ ruošiasi BBL taurės varžyboms (VIDEO) 0

Jonas Miklovas, „BasketNews.lt“ koresp.

ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nekantrauja baigti treniruočių stovyklą ir kibti į rimtas kovas. Tokių kovų skonį Laikinosios sostinės ekipos krepšininkai galės pajusti Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės varžybose.

BBL vicečempionų penktadienį 20 val. laukia mūšis su „Ventspils“ ekipa. Šios poros nugalėtojas šeštadienį taurės finale kausis su Vilniaus „Lietuvos ryto“ – Talino „Kalev/Cramo“ poros laimėtojais.

„Rezultatas, be abejo, bus svarbus, – apie laukiantį turnyrą kalbėjo žalgiriečių treneris Gintaras Krapikas. – Nors tai tik pasiruošimo varžybos, bet visgi tai BBL taurė ir norisi joje pasirodyti pergalingai“.

„Žalgirio“ strategas nuo pirmadienio savo sudėtyje turi visus žaidėjus. Prie ekipos po Europos čempionato tada prisijungė Mantas Kalnietis.

Nors paskutines Lietuvos rinktinės rungtynes įžaidėjas praleido dėl nugaros traumos, dabar 23 metų krepšininkas skausmų nebejaučia ir savaitgalį rungtyniaus. M.Kalnietis, kaip ir komandos treneris, tikina, kad tikslas – laimėti taurę.

„Su komanda esu tik nuo pirmadienio, bet susipažinau su komandos deriniais, taktika gynyboje. Aišku, žaidimas dar ne tobulas, bet svarbiausia iškovoti titulą“, – sakė M.Kalnietis.

„Žalgirio“ treniruotė ir G.Krapiko bei M.Kalniečio komentarai – „BasketNews.lt“ vaizdo reportaže:

Komentarai