Patvirtintas Kauno „Žalgirio“ varžybų tvarkaraštis 0

ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iki naujųjų metų turės ištverti tikrą varžybų maratoną. Lygoms baigus derinti tvarkaraščius paaiškėjo, kad žalgiriečių kalendoriuje – 36 rungtynės per beveik 100 dienų laikotarpį.

Namų arenoje, Kauno sporto halėje, kitą savaitę „Žalgiris“ sužais net trejas rungtynes. Bilietai į šiuos mačus – jau prekyboje!

Pilnas varžybų grafikas paaiškės vėliau, kai Lietuvos krepšinio lyga (LKL) sudarys reguliaraus sezono antrojo rato tvarkaraštį. Kaip ir kiekvieną sezoną, lygos pasilieka teisę koreguoti tvarkaraščius, atsižvelgdamos į televizijų pageidavimus ir kitas aplinkybes.

Šį sezoną „Žalgirio“ krepšininkai beveik visas namų rungtynes žais Kauno sporto halėje. Dėl šios arenos užimtumo kol kas tik pora mačų turėtų būti sužaisti „Žalgirio“ treniruočių centre.

Tikslų tvarkaraštį su rungtynių datomis, laikais (namų rungtynių pradžia skelbiama 20 min. anksčiau nei išmetamas ginčo kamuolys) ir varžybas transliuosiančiomis televizijomis (BBL transliacijų sąrašą praneš vėliau) galite rasti Žalgiris.lt skiltyje VARŽYBOS.

Paaiškėjus tvarkaraščiams, pagaliau galėjo startuoti bilietų prekyba į pirmuosius žalgiriečių susitikimus namuose. Perkant bilietus į LKL rungtynes su „Alytaus“ ir „Juventus“ komandomis – bilietą į BBL mačą su Rygos VEF ekipa gausite nemokamai!

Šiam sezonui Kauno „Žalgiris“ pristato dar platesnę nuolaidų sistemą. Į kasą grąžinus panaudotą praėjusių LKL ar BBL rungtynių bilietą, naujo bilieto kaina bus trečdaliu mažesnė. Nuolaidos taip pat taikomos Ūkio banko krepšinio aistruolio, „Olialia Maestro“ ir Laisvalaikio kortelių savininkams.

Ypatingas dėmesys skiriamas ir moksleiviams, studentams bei pensininkams. Pateikus pažymėjimą bilietas į LKL ar BBL varžybas (išskyrus su „Lietuvos rytu“) tekainuos 5 litus. Surinkus grupę bendraminčių (bent 20 asmenų) ir iš anksto užsiregistravus „Žalgirio“ ofise, vieno bilieto kaina tesudarys 3 litus.

Primename, kad nenorintys gaišti laiko ir pirkti bilietų į atskiras rungtynes, iki šios savaitės pabaigos dar gali įsigyti abonementą į visas „Žalgirio“ namų rungtynes.

Taip pat prekyboje ir mini-abonementas į visas LKL ir BBL reguliariųjų sezonų namų rungtynes (įskaitant mačus su „Lietuvos rytu), kurį galite įsigyti už 160 arba 200 litų (moksleiviams, studentams bei pensininkams – 80 arba 100 litų). Apsilankę bent 14-oje LKL ir/ar BBL rungtynių mini-abonementą galėsite atnaujinti ir į LKL finalo seriją.

Daugiau informacijos – „Žalgiris.lt“ ABONEMENTŲ ir BILIETŲ skiltyse.

Komentarai