Trečiadieniais „Žalgirio radijas“ laukia Jūsų nuomonės ir diskusijų 0

Pastovūs ,,Žalgirio radijo“ laidos klausytojai jau turėtų įprasti: trečiadienis – interaktyviosios rubrikos „Žalgiris.lt“ diena. O nepastoviems primename – „Žalgirio radijas“ kiekvieną darbo dieną nuo 17 valandos radijo stoties „TAU“ eteryje (102.9 FM).

Šiandien „Žalgirio radijas“ Jūsų teiraujasi apie patraukliausias „Žalgirio“ bilietų pardavimo sistemos naujoves bei siūlo reikšti savo nuomonę apie šios dienos LKL rungtynes su „Alytaus“ ekipa.

„Žalgirio“ interneto svetainės apklausoje Jūs galite balsuoti ir išrinkti pačią geriausią „Žalgirio“ bilietų pardavimo naujovę, kuri, tikimės, bus Jums naudinga ir paskatins aktyviau palaikyti mylimą komandą.

Laidoje Jūsų taip pat laukia šiandieninės žalgiriečių varžovės – Alytaus „Alytaus“ ekipos analizė. Komentuodami šioje naujienoje spėkite rungtynių baigtį, argumentuokite savo nuomonę, kokiu skirtumu baigsis mačas tarp ŪBIG valdomo Kauno „Žalgirio“ ir „Alytaus“ komandų. Išradingiausius ir informatyviausius komentarus tiesioginio „Žalgirio radijo“ eterio metu perskaitys laidos vedėjas Justinas.

Tad šį vakarą 17:00 val. nepamirškite įsijungti radijo stoties TAU (102.9 FM arba www.tau.lt), aktyviai reikškite savo nuomonę komentaruose ir vėliau skubėkite į Kauno sporto halę palaikyti „Žalgirio“ dvikovoje su „Alytumi“.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai