G.Kručkauskas: Rungtynėse su „Žalgiriu“ į rezultatą nežiūrėsime 0

www.utenosjuventus.lt inf.

Istorinėms Utenos krepšiniui rungtynėms prieš vieną geriausių Europos komandų Kauno „Žalgirį“ besirengiančios „Juventus“ ekipos vyr. treneris Gintaras Kručkauskas kategoriškai nesutiko su nuomone, kad uteniškiai iš anksto turėtų nusiteikti triuškinančiam rezultatui.

„Apie tai negali būti nei kalbos. Aš privalau nuteikti vaikinus, kad bet kuriose rungtynėse reikia atiduoti visas jėgas ir kautis iš paskutiniųjų. Aš niekada nevažiuoju pralaimėti. Rungtynėse prieš „Žalgirį“ vaikinai turi rungtyniauti taip, jog po mačo galėtų pasakyti, kad padarė viską, ką galėjo. Visai nesvarbu, koks rezultatas bus švieslentėje. Privalome garbingai kovoti dėl sirgalių, kurie mus palaiko, ir dėl savęs pačių“, – trečiadienį vykusioje „Juventus“ radijo laidoje teigė G.Kručkauskas.

Penktadienį vyksiančiose rungtynėse „Juventus“ kubui negalės padėti diskvalifikuotas senegalietis Mohamedas Seckas bei puolėjas Žydrūnas Urbonas, kuriam neseniai buvo atlikta kojos operacija.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmenybėse iškovojo dvi triuškinančias pergales prieš „Aisčių“ ir „Alytaus“ klubus bei užtikrintai pirmauja čempionate.

„Juventus“ klubas sezoną taip pat pradėjo pergalingai. Uteniškiai namuose 82:78 įveikė Marijampolės „Sūduvos“ krepšininkus.

Rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Juventus“ Kauno sporto halėje penktadienį prasidės 19.15 val. Bilietus galite įsigyti Kauno sporto halės ir visose bilietai.lt kasose.

Šeštadienį žalgiriečiai Kauno sporto halėje išmėgins jėgas jau Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynėse. „Žalgirio“ ir Rygos VEF komandų dvikova prasidės 16.00 val.

Kasoje pateikus praėjusių rungtynių bilietą, Jūsų lauks 33 proc. nuolaida. Moksleiviams, studentams ir pensininkams bilietai į rungtynes kainuoja tik 5 Lt.

Sezono abonementų savininkams primename, kad apsilankę bent 14-oje LKL ar BBL rungtynių Jūs galėsite nemokamai prasitęsti abonementą į LKL finalo seriją. Jums tereikia išsaugoti visų aplankytų rungtynių kuponus, kuriuos gaunate prie įėjimo į Kauno sporto halę.

Komentarai