Š.Vasiliauskas sėkmingai pluša treniruoklių salėje (VIDEO) 0

ŪBIG valdomos Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Šarūnas Vasiliauskas jau daugiau nei savaitę stropiai dirba pagal individualią programą, kurios tikslas yra pagerinti krepšininko fizinę formą bei sustiprinti raumenis.

Nors žaidėjas artimiausiu metu aikštėje nepasirodys, kol kas tiek pats Šarūnas, tiek „Žalgirio“ trenerių štabas džiaugiasi programa, kuri padeda gynėjui tobulėti ir stiprėti fiziškai.

„Jau anksčiau norėjome, kad Š.Vasiliauskas dirbtų pagal šią programą, tačiau kiekvieną vasarą jis atstovaudavo savo amžiaus rinktinėms, tad tam neužtekdavo laiko. Šiuo metu komandoje turime daugiau žaidėjų, todėl galime leisti Šarūnui dirbti pagal individualią programą Norime, kad jis turėtų visas galimybes pilnai atskleisti savo talentą „Žalgiryje“. Rytinėse treniruotėse Šarūnas pluša treniruoklių salėje, o vakare sportuoja kartu su komanda“, – aiškino vyriausiasis treneris Gintaras Krapikas.

„Šarūnui programą sudarėme su dar vienu fizinio parengimo treneriu, kuris labiau orientuojasi į jėgos sportą. Norime, kad krepšininkas turėtų stiprias tiek kojas, tiek ir rankas, užsiaugintų šiek tiek raumenų, įgautų daugiau jėgos. Tikimės, kad tai jam padės aikštelėje“, – tikino „Žalgirio“ fizinio pasirengimo treneris Sigitas Kavaliauskas.

„Manau, kad viskas eis į priekį. Dirbu ne todėl, kad to kažkam reikia, darau tai tik dėl savęs. Kol galiu tai daryti, reikia tuo naudotis“, – nedaugžodžiavo pats gynėjas.

Komentarai