„Žalgirio radijas“ skaičiuoja savaitę, likusią iki Eurolygos 0

Kaip ir kiekvieną trečiadienį „Žalgirio radijas“ (102,9 FM arba www.tau.lt) nuo 17.00 val. visus klausytojus ir vėl kviečia aktyviai dalyvauti interaktyvioje laidos rubrikoje „Žalgiris.lt“.

Likus lygiai vienai savaitei iki pirmųjų Kauno „Žalgirio“ rungtynių Eurolygoje „Žalgirio radijas“ visus krepšinio mėgėjus ragina viešai išreikšti savo nuomonę apie šiemetines komandos galimybes stipriausioje Senojo žemyno krepšinio lygoje. Rašyti komentarus, diskutuoti, spėlioti ir prognozuoti galite jau dabar, o pačius įdomiausius Jūsų pasisakymus šiandien eteryje perskaitys laidos vedėjas Karolis Tiškevičius.

Taip pat šįvakar „Žalgirio radijo“ laidoje išgirsite išsamų pasakojimą apie „Žalgirio“ varžovus Eurolygoje, jų sudėtis, privalumus bei trūkumus.

Tradiciškai laidos metu oficialioje Kauno „Žalgirio“ interneto svetainėje galėsite balsuoti apklausoje. Taip pat visos laidos metu Karolis Jus kvies skambinti į studiją ir išsakyti savo mintis apie būsimus žalgiriečių varžovus bei padiskutuoti gyvai, tiesioginiame eteryje.

Tad šįvakar, 17.00 val. nepamirškite įsijungti radijo stoties TAU (102,9 FM arba www.tau.lt).

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai